OBN Logo

Herbarium

Ponedjeljak – Petak 12:50h

Subota – Nedjelja 12:00h

Kulinarski show

6. sezona

Češka

30 min

Kako uz pomoć prirode i njenih darova sačuvati zdravlje, na prirodan, siguran i ukusan način saznajte uz Herbarium. Kroz emisiju ćete moći i upoznati ljekovitu moć hrane koja može ublažiti i ukloniti brojne bolesti i tegobe našeg doba. Ako patite od dijabetesa, zatvora, gripe i prehlade, žgaravice, depresije ili neke druge zdravstvene tegobe, želite ojačati imunitet na prirodan način, kroz ovu emisiju ćete saznati kako odabrati namirnice koje na najbolji način pomažu u njihovoj prevenciji i bržem oporavku.

Ljekovito bilje se koristi u narodnoj medicini još od antičkih vremena, a kroz povjest smo naučili jako mnogo o učincima biljaka na naše tijelo.

Naravno, samo ljekovito bilje i narodna medicina ne mogu riješiti svjetske zdravstvene probleme, i srećom, danas smo jako razvili modernu medicinu. Ali čak i sada, tretmani ljekovitim biljkama su jako popularni.

Kroz serijal gledatelje će voditi simpatične Linda i Katerina koje znaju kako nas bilje, voće i povrće mogu održati zdravim i u top formi a sve po receptima naših baka.