Svaki dan u 11:00h

 

Šetnja i kupovina po gradovima BiH nastavlja se i ovog tjedna!

Obožavate šoping? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za vlastiti modni izričaj?
Međunarodno popularan format osvojio je do sad čak 11 zemalja svijeta. Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljici srce ostati mirno kada vidi da natjecateljice "Shopping kraljice" za svoje kupovine dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.
Koncept emisije jest da se svaki tjedan, pet žena natječe se za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila "vjenčane kume", "svečana večera", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu. Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Kako bi djevojke osvojile titulu "Shopping kraljice", moraju u četiri sata za 500 KM kupiti najbolju moguću kombinaciju, obaviti šminkanje i frizuru. Druge natjecateljice na kraju dana ocjenjuju uspješnost i modni odabir.
Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog kritičara i stiliste Emerika Gudelja, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica i osvojila dodatnih 500 KM. Emerikov zadatak je tijekom tjedna promatrati kako se dame snalaze u kupovini ne bi li petkom zajedno s njima komentirao njihove izbore te na kraju proglasio pobjednicu.
Termin emisije je radnim danima u 16:30 sati.

 

21 SHOPPING KRALJICA