Od ponedjeljka do četvrtka u 21:50h, petkom u 22:50h
 
(Zlatni dvori)
 
 
Radnja serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Okosnicu serije "Zlatni dvori" čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek.  
 
Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, porodičnog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran.
 
Petar će iz ljubavi prema muzici ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti opkladu da će Anu pretvoriti u muzičku zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka na koje će tako neobičan par naići.
Ana živi na skromnom, ali lijepom imanju kojeg uglavnom sama održava. S njom živi otac Antun, dobronamjeran, ali nerealan čovjek čiji su ih potezi doveli u teško finansijsko stanje i djed Joza, poznati seoski šaljivdžija. Iako je nesposoban za rad i pomoć na imanju, Joza (Duško Valentić) je vesele naravi, vedra duha i voli svoju porodicu, takvu kakva jest. Iako joj ne može ništa pomoći, pomalo joj, nehotice, odmaže, jer voli popiti koju rakijicu više. Ana je od svoje majke, koja je otišla u inozemstvo ganjati (neuspješnu) karijeru pjevačice, naslijedila prelijep, iako neškolovan glas, no okolnosti majčinog odlaska su za nju obavijene velom tajne. Naime, njen otac nikada nije htio pričati o majci jer nije htio Ani kaljati uspomene. Ani je od majke ipak ostala jedna uspomena - pjesma koju pjeva svojim konjima, nesvjesna ljepote svoga glasa. Obzirom na to da nije imala majku u svojim formativnim godinama, iako lijepa, Ana je djevojka koja ne brine za svoj izgled, ponašanje, a moderna čuda, iako ih jest svjesna, nimalo ju ne zanimaju. Ana radi na imanju gazde Nikole (Robert Kurbaša), velikom i bogatom imanju koje se stalno širi otkupljujući napuštena ili propala seoska imanja unaokolo. To veliko imanje osim proizvodnje hrane bavi se i seoskim turizmom te organizacijom ekskluzivnih etno vjenčanja. Ana je nadaleko slavna po svojim kolačima i neumorno radi kolače za svadbe, krstitke, slavlja... 
 
Žanr: drama, Hrvatska (2016)
Glavne uloge:Katarina Baban, Matko Knešaurek, Ecija Ojdanić, Milan Štrljić
Reditelji: Goran Rukavina, Kristijan Milić, Danijel Pleić i Josip Žuvan
 
 
 
 
 
 
 

Ponedjeljak, 27.03.2017. u 21:40h
Najava epizode:
Nakon što ga je Mara uvrijedila, Domagoj zahlađuje odnose s njom. Nikola prizna Žani da joj je podvalio Mladenov poklon i doživi od nje neočekivanu reakciju. Baš kad se čini da im je odnos gotovo pa savršen, Žana ga obavjesti da je dobila posao kolumnistice. Vesna i Antun odluče preuzeti Katin catering. Kad sazna da Eva još nije napustila selo, Kata na njoj iskaljuje sav svoj gnjev: ona u Evi vidi samo guju koja želi iskoristit Mladena. Nera ne prestaje misliti na Mladena, baš kao i Eva, koja čini sve kako bi ga makla što dalje od sela i Nere te poziva Ranka da joj pomogne u ostvarenju njenih planova. Begovci su u problemima: očekuje ih suđenje zbog kojeg bi mogli ostati bez svega što imaju.


Utorak, 28.03.2017. u 21:40h
Najava epizode:
Željko daje Mari i Janku blagoslov. Eva u selo dovodi Ranka, koji nudi Mladenu posao u Zagrebu. Mladen ne želi prihvatiti posao. Vinko saziva sastanak partnera kako bi ih obavijestio o posljedicama tužbe. Nikola ne želi odustati od projekta s wellnessom i nudi Begovcima brzo rješenje: želi da svu imovinu prepišu njemu. Nakon što doživi fizički napad nezadovoljne stanarke, Ana moli Petra da ne prihvati Nikolin prijedlog. Petar je na mukama. Kada vidi Žaninu kolumnu, Nikola poludi i zabrani joj da dalje piše. Vesna daje otkaz u restoranu, kako bi se posvetila cateringu. Ivica predloži Zvonku da žive zajedno.


Srijeda, 29.03.2017. u 21:40h
Najava epizode:
Petar odbija Nikolu i pristaje na nagodbu sa stanarima. Ana je ponosna na njega. No, Irena pobjesni na Anu. Antun je na strani Nikolinog prijedloga, no njegovi ukućani ga uspiju uvjeriti da će preživjeti preko peradarnika i Katinog cateringa, kojeg i službeno otkupljuju do Kate.
Nikola odluči uzeti stvari u svoje ruke te u tajnosti pokušava preko Dalibora prodati konje da namakne novac za nastavak gradnje wellnessa. Kata je u šoku kada čuje da će Ivica i Zvonko živjeti skupa. Ona se boji da će zauvijek izgubiti Zvonkovo prijateljstvo.


Četvrtak, 30.03.2017. u 21:40h
Najava epizode:
Ivica shvati da Zvonko nešto mulja. Nakon borbe oko ključa Zvonkove «tajne sobe», Zvonko popušta i priznaje da je to bio salon za Katu. Kata pak, nakon što joj se učinilo da je vidjela Dalibora, pada u depresiju. Uskoro joj na vrata pokuca Bucka. Mara je zabrinuta za financije obitelji Rakitić. No, Domagoj nudi rješenje - krenut će u posao uzgoja povrća. Mara je skeptična. Svjesna da mora učiniti neke promjene, Nera daje otkaz u restoranu i odluči volontirati u vrtiću. U međuvremenu, Eva uspije nagovoriti Mladena da odu zajedno u Zagreb na njegov razgovor za posao. Na putu do Zagreba sretnu Neru kojoj se pokvario auto.