Svakim danom u 20:00h

(Yemin)

 

Reyhan je seoska djevojka, skromna, ljubazna i brižna, koja obeća da će se udati za sina starog obiteljskog prijatelja Hikmeta, nakon što on otkriva terminalnu stadij najgore bolesti. Hikmet je zabrinut zbog toga što će biti s bogatstvom njegove obitelji ako se prepusti njegovom neozbiljnom sinu i pohlepnoj supruzi čija je jedina briga to da učvrsti svoje mjesto među istanbulskim visokim društvom. Sin Emir je buntovnik koji više voli avanture i trošito teško zarađeni novac svog oca, nego rad u obiteljskoj tvrtki. Pristaje na brak, ali zaklinje se kako će Rejhanin život učiniti nesretnim. Isplanirano postaje teško provedivo nakon što splet okolnosti ode u skroz suprotnom smjeru.


 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel

Redatelji: Serkan Mut, Ayhan Özen

 

 

Četvrtak, 13.02.2020. u 20:00h (67)
Najava epizoda:
Rejhan dolazi u Emirov ured kako bi razgovarala s njim, ali on govori kako to nije mjesto za talve razgovore. Zejnepina majka odlazi u policiju gdje optužuje Rejhan za ptmicu njene kćerke. Rejhan odlazi potražiti djevojčicu kako bi sve razjasnila, ali Zejnep je nestala. Policija uhićuje Rejhan. Džemre govori Džavidan kako je odvela djevojčicu na mjesto odakle ne može pobjeći.


Petak, 14.02.2020. u 20:00h (68)
Najava epizoda:
Rejhan je u pritvoru, ali traži od Emira da sazna nešto o Zejnep. Emir joj obećava kako će ju izvući iz zatvora i pronaći Zejnep. Iako je u teškoj situaciji, Rejhan osjeti olakšanje kada od Emira čuje da joj ponovno vjeruje. Kemal je uvjeren kako Lejla i dalje krade, ali što će uraditi kada sazna istinu? Iznenadni gost u njegovoj kući mijenja svu situaciju. Džavidan se uspaniči kada vidi Emira da pretražuje snimke kamera. Džemre je samouvjereno umiruje i daje joj do znanja kako je situacija pod kontrolom. Njih dvije se raduju jer Rejhan ide u zatvor. Ipak Emir nalazi dokaz koji će sve uvjeriti kako je Rejhan nedužna.  


Subota, 15.02.2020. u 20:00h (69)
Najava epizoda:
Rejhanin jedini spas da ju ponovno ne uhite je pronalazak Zejnep i otkrivanje istine zašto ju je dovela u kuću. Za to vrijeme Zejnep doslovno proživljava golgotu. Nakon što ih je Kemalova dadilja uhvatila zajedno u krevetu, Kemal i Lejla primorani su glumiti bračni par. Dok Zejnep pokušava pobjeći otmičarima, Emir saznaje da je policija locirala vozilo kojim je oteta.  


Nedjelja, 16.02.2020. u 20:00h (70)
Najava epizoda:
Nedret svojikm ponašanjem Kemala i Lejlu čine sve povezanijim. Policija nalazi Zejnepinu odjeću te obavještava Emira da postoji mogućnost da je ona mrtva. Emir ne zna kako da Rejhan prenese ovu potresnu vijest. Rejhan ne želi povjerovati u ono što čuje,  unutarnji glas joj govori da je Zejnep živa. S druge strane i Džavidan i Džemre brinu što će biti s njima ako Zejnep bude zaista mrtva.


Ponedjeljak, 17.02.2020. u 20:00h (71)
Najava epizoda:
Zejnep nekako uspijeva doći do telefona te poziva Rejhan. Rejhan nema više strpljenja čekati te se daje u potragu za Zejnep. Uspijeva ju pronaći, ali prije nego što ju spasi upada u nevolju. Dok Emir svim silama nastoji pronaći Rejhan, Džavidan se boji za njegov život te žali što se upustila u svu tu igru.


Utorak, 18.02.2020. u 20:00h (72)
Najava epizoda:
Rejhan i Zejnep bezuspješno traže za bijeg iz kuće u kojoj su zatočene. Čovjek koji ih drži zatočene prijeti kako će ih ubiti? Emir je u potrazi za njima. Nakon što Džemre od Džavidan sazna za Zejnep i Rejhan ona pravi novi plan kako bi stekla Emirovu naklonost. Jondža ponovo dolazi u Kemalovu kuću pod izgovorom da joj trebaju potpisi. Nedret prije odlaska pravi iznenađenje za Kemala i Lejlu. Kako će njih dvoje reagirati?


Srijeda, 19.02.2020. u 20:00h (73)
Najava epizoda:
Emir i Rejhan uspijevaju spasiti Zejnep. Kad Džavidan ugleda Zejnep u svojoj kući, obuzima ju strah kako će se saznati da je umiješana u njenu otmicu. Nemogućnost da dođe do Džemre dodatno pojačava njenu nervozu, ali što se tiče Džemre, to joj nije jedini problem. Premda je došla u vilu, Zejnepina patnja se ne završava. Njena ju maćeha uz pomoć policije ponovno preuzima.