Svakog dana u 20:00h

(Yemin)

 

Reyhan je seoska djevojka, skromna, ljubazna i brižna, koja obeća da će se udati za sina starog obiteljskog prijatelja Hikmeta, nakon što on otkriva terminalnu stadij najgore bolesti. Hikmet je zabrinut zbog toga što će biti s bogatstvom njegove obitelji ako se prepusti njegovom neozbiljnom sinu i pohlepnoj supruzi čija je jedina briga to da učvrsti svoje mjesto među istanbulskim visokim društvom. Sin Emir je buntovnik koji više voli avanture i trošito teško zarađeni novac svog oca, nego rad u obiteljskoj tvrtki. Pristaje na brak, ali zaklinje se kako će Rejhanin život učiniti nesretnim. Isplanirano postaje teško provedivo nakon što splet okolnosti ode u skroz suprotnom smjeru.


 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel

Redatelji: Serkan Mut, Ayhan Özen

 

 

Srijeda, 21.10.2020. u 20:00h (325)
Najava epizoda:
Dok s jedne strane trpi nesnošljivu bol zbog Gulsumine smrti, Rejhan izjedaju i riječi koje je izgovorila na samrti. Sva ta bol i iscrpljenost čine da Rejhan izgubi svijest i dovede sebe i svoje dijete u opasnost. Kemal se ne može pomiriti a činjenicom da je Narin zatražila razvod braka, te odlazi u bolnicu kako bi porazgovarao s njom. Melike prilikom kupanja Gulsumina tijela otkriva da nema madež iza uha, što za Emira znači da je Gulsum od samog početka znala da nije Rejhanina sestra.


Četvrtak, 22.10.2020. u 20:00h (326)
Najava epizoda:
Rejhan je povrijeđena Džavidaninim izjavama o mrtvoj Gulsum, međutim Džavidan je zadovoljna što joj Gulsum više ne predstavlja prijetnju. Emir želi istražiti kako je Gulsum dospjela u njihov život i tko stoji iza toga. Saznaje da bi Džemre mogla biti umiješana u to, ali i to da je Džemre pobjegla iz bolnice. I Rejhan želi saznati zašto je Gulsum glumila njenu sestru? Džavidan želi napraviti jaz između Emira i Rejhan, te u tu svrhu koristi novi DNA test koji je Emir tajno napravio. Kemal daje Narin na potpis zahtjev za razvod. Džavidan nalazi Gulsumino pismo i saznaje da je ona snimila video za Rejhan.


Petak, 23.10.2020. u 20:00h (327)
Najava epizoda:
Premda je svjesna da Gulsum nije bila njena sestra, Rejhan ne želi to priznati. Uvidjevši oklijevanje kod Narin i Kemala, sudija odlaže njihovu brakorazvodnu parnicu i nalaže im da posjete bračnog terapeuta. Džavidan svim silama pokušava pronaći memorijsku karticu koju je ostavila Gulsum. Kemal nema snage svojoj kćeri kazati kako se razvodi od Narin. On zatraži od Narin da to saopći Masal, jer ju okrivljuje za sve.


Subota, 24.10.2020. u 20:00h (328)
Najava epizoda:
Uprkos Šehrijenim negodovanjima Kemal Hiziru daje posao baštovana. Iako je svjesna da joj Gulsum nije prava sestra Rejhan osjeća veliku tugu za njom. Emir osjeća krivicu što Rejhan nije ranije rekao istinu o Gulsum te želi razgovarati s njom. Rejhan ne želi razgovarati te traži od Emira da joj da malo vremena. Džavidan se svim silama trudi naći snimak koji je Gulsum sakrila za Rejhan. Narin je nakon Kemalovih izjava uvjerena da je Kemal mrzi. Njih dvoje odlaze kod bračnog savjetnika.


Nedjelja, 25.10.2020. u 20:00h (329)
Najava epizoda:
Narin i Kemal nemaju hrabrosti odgovoriti terapeutu na pitanja koja bi možda i mogla riješiti njihove probleme. Emir je skrhan što ga Rejhan odbija od sebe, te traži Melikeninu pomoć. Ali Melike ga savjetuje da bude strpljiv i da pokaže razumijevanje prema Rejhan. Kemal se primoran zbog starog obećanja ponovno sastati s Narin, ali Oja u svemu tomu vidi samo Narinina nastojanja da se vrati Kemalu i Masal.


Ponedjeljak, 26.10.2020. u 20:00h (330)
Najava epizoda:
Emir je zabrinut kada ne zatekne Rejhan kod kuće. Smatra da sada, kada su Talaz i Džemre u blizinu, Rejhan nije sigurna. Zatiče je nad Gulsuminim grobom gdje mu Rejhan govori da nema potrebe da više toliko brine o njoj. Masal saznaje da se Kemal i Narin razvode te postaje vrlo uznemirena. Džavidan pretura po svim stvarima u kući u nadi da će pronaći Gulsumin snimak. Nakon što čuje Zejnepin i Rejhanin razgovor shvati da bi se kartica sa snimkom mogla nalaziti u Rejhaninoj ogrlici.


Utorak, 27.10.2020. u 20:00h (331)
Najava epizoda:
Premda je svjestan da to što radi nije nimalo prikladno i lijepo, Emir ipak instalira aplikaciju na Rejhanin mobitel kako bi u svakom trenutku znao gdje se nalazi. Narin i Kemal obiteljskom terapeutu iznose sve njihove loše osobine. Ali kad dođe red na posljednji test, Narin ne želi izgovoriti riječi koje terapeut zahtijeva. Rejhan se kaje zbog toga što je Emiru rekla da ne misli na njeno dobro, ali svejedno ne može preći preko svog ponosa.