Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi

 

 

 

Utorak, 27.03.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(273) Ishaani predlaže Hritiki da uradi DNK test i tako svima dokaže ko je djetetov pravi otac. Ranveer predosjeća de se nešto čudno dešava sa Hritikom, pa je drži na oku. Ona mu izmišlja priču o prijateljici koju muž zlostavlja, a ona joj pomaže. U obje kuće se izvode završne pripreme i običaji pred svadbu. Shikar se protivi da na Ishaaninim rukama napišu njegovo ime, iako je to običaj u Gujarati zajednici. Amba pokušava sprovesti običaj po kom se Hritika i Ranveer neće vidjeti dan pred vjenčanje.
(274) Policija dolazi uhapsiti Ishaani zbog prijave koju je protiv nje podnio Ranveer. Ona je zbunjena, a policija je informiše kako imaju zadatak zadržati je dok ne prođe RV-jevo vjenčanje. Iza svega stoji Hritika koja je sredila Ishaaninu otmicu, kako slučajno ne bi omela njeno vjenčanje sa Ranveerom. Ranveer se za to vrijeme pita kako će se oženiti Hritikom, akoi dalje voli Ishaani. Ishaanina obitelj otkriva da ona nije u hotelu gdje bi trebala biti. Shikar je pokušava pronaći, a Baa se nada kako je otišla tražiti svoju pravu ljubav.
(275) Ishaanini otmičari je odvode na mjesto gdje je Chirag ubijen i priznaju joj da je Hritika ta koja stoji iza njene otmice. Otmičari javljaju Hritiki da su ubili Ishaani i da žele svoju nagradu. Ona želi kao dokaz fotografiju Ishaaninog leša, kako bi se uvjerila da je zaista mrtva. Shikar se nada da Ishaani poštuje tradiciju po kojoj ne smije vidjeti mladoženju do vjenčanja. Očekuje kako će se pojaviti pred oltarom. Ubojice su pronašle smrskani auto, ali ne i Ishaanin leš unutra. Zabrinuti su jer nemaju dokaz koji će poslati Hritiki.


Srijeda, 28.03.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(2769 Devarsh ispituje Shikara zašto je rekao da Ishaani neće prisustvovati njegovom vjenčanju. Shikar mu kaže kako se on i Ishaani zapravo neće vjenčati, ali da niko to ne smije saznati dok se ne završi vjenčanje između Devarsha i Krishe. Hritika prijeti ubojicama kako moraju poslati fotografiju Ishaaninog leša prije njenog vjenčanja. Ishaanina obitelj je zabrinuta kada su shvatili da Ishaani nije ni kod kuće ni u hotelu, a mobitel joj je isključen. Baa zove Ranveera da joj pomogne pronaći Ishaani.
(277) Ishaani je povezala sve što se desilo i dolazi se suočiti sa Hritikom. Hritika joj priznaje kako stoji iza ubojstva Chiraga i Phalguni, a i da dijete koje nosi nije ni Ranveerovo ni Sharmanovo, već Chiragovo. Dok je Ishaani na samrti, Hritika planira pozvati Baa i reći joj gdje je ona. Za to vrijeme Baa i Ranveer pokušavaju saznati gdje bi Ishaani mogla biti. Dok Baa uvjerava Ranveera da prizna kako mu je stalo do Ishaani, stiže poruka sa Ishaaninog telefona.
(278) Nakon što je saznao da je u hotelu uhićena djevojka sa Ishaaninim opisom, Shikar odlazi u policiju. Tamo saznaje kako policija sa tim slučajem nema ništa, te da je Ishaani zapravo oteta. Amba šalje Malu u Hritikinu sobu sa čašom soka. Hritika pokušava sakriti sve tragove izlaska iz kuće i spremiti se za vjenčanje. Ranveerov otac razgovara sa Ranveerom jer je shvatio da on ne voli Hritiku, te da nikada neće biti sretan u braku. Mala dolazi uspaničeno javiti kako Hritika nije u sobi, a u tom trenutku se ona pojavljuje.


Četvrtak, 29.03.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(279) Ranveer spazi krvavu mrlju na Hritikinoj haljini, a ona ga uvjerava da je u pitanju kečap. Shikar pronalazi teško povrijeđenu Ishaani i odvodi je u bolnicu. Ona posljednjim atomima snage ponavlja Ranveerovo ime. Shikar javlja Baa da je Ishaani sa njim. Uprkos obilnom krvarenju, Ishaani je dobro i nijedan vitalni organ nije povrijeđen. Ona inzistira da vidi Ranveera, iako je Shikar uvjerava da je u tom trenutku u toku vjenčanje Ranveera i Hritike. Moli ga da je bez obzira na sve odvede Ranveeru.
(280) Ishaani upada na ceremoniju vjenčanja Ranveera i Hritike. Prekida vjenčanje i govori kako je ona Ranveerova prva žena, te da se zbog toga on ne može vjenčati sa drugom. Dok se raspravlja sa Ambom, pokušava joj objasniti zašto ne može napustiti Ranveera. Za to vrijeme obitelj Mehra saznaje kako je Ishaani prekinula Ranveerovo vjenčanje, te da se ona i Shikar ipak neće vjenčati. Hritika pokušava iskoristiti gužvu i pobjeći prije nego što Ishaani otkrije sva njena nedjela.
(281) Ishaani nagovara Ranveera da prizna svoja istinska osjećanja prema njoj. On je odbija, uz tvrdnju da su njihova veza i njihov brak već odavno završeni. Priznaje joj kako mu je dosta da se ona igra sa njegovim životom, te da je odlučio nastaviti dalje i oženiti Hritiku. U sred rasprave upada Shikar sa Ranveerovim i Ishaaninim papirima za razvod. Pokazuje kakoih Ishaani nikada nije potpisala, te da su oni i dalje muži žena. Hritika je u šoku kada Ishaani progovori, očekuje da svakog trena svima otkrije istinu o njoj.