Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deesha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.


Žanr: indijska romantična serija
Glavne uloge: Shakti Arora i Radhika Madan
Producenti: Ekta i Shobha Kapoor

 

 

 

 

Petak, 30.06.2017. u 20:50h
Najava epizoda:
(19) Phalguni je oštra prema Ishaani. Govori joj kako se mora udati za Chiraga. Ishaani se plaši braka bez ljubavi. Ranveer zna kako se osjeća, te dolazi do nje. Ponovno ju spašava od nesreće. Baa prigovara Harshadu zbog Ishaanine intimnosti sa slugom.
(20) Chirag dolazi u sobu kod Ishaani, i kaže joj kako je došao vidjeti Sharman. Ona se žali Ranveeru kako ne može podnijeti Chiragovo prisustvo. Baa saznaje kako je narukvica koju je darovala Shweta nestala. Chanchal kaže kako je vidjela Ranveera da izlazi iz Ishaanine sobe kasno po noći.


Ponedjeljak, 03.07.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Baa naređuje Pratiku i Devarshu da pretraže Ranveera i nađu narukvicu. Chirag dolazi i govori svima kako je on uzeo narukvicu jer nije htio tjerati Ishaani na brak. Sharman dovodi Romila i Gauri i svi saznaju kako se obitelj odrekla Romila.


Utorak, 04.07.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Harshad kaže Baa da se ispriča Ranveeru i daje njegovoj obitelji novac da otplate dug. Baa se izvini, i čak da novac. U zamjenu za to predlaže Ambi da radi u kući Parekha. Ishaani postaje nervozna kada vidi Chiraga kako razgovara na telefon sa Pranavom.

 

VTS popuna