Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi

   

 

Utorak, 22.05.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(334) Šest mjeseci kasnije Ranveer i Shikar se sreću na sudu. Došao je na red slučaj poništenja razvoda Ranveera i Ishaani. Ali se na sudu upuste u prepirku, pa sudiji nije jasno šta činiti sa slučajem. Shikar objašnjava situaciju sa papirima za razvod, lažnim brakom Ranveera i Hritike i na kraju zaruka njega i Ishaani. Na kraju sud odlučuje da prizna njihov razvod, iako ga više ne žele. Ishaani i Ranveeru ne preostaje ništa drugo no da se ponovno vjenčaju.
(335) Manas planira početi sa poslom trgovine dijamantima, kako bi zaradio novac za sebe i bebu. Chaitali je sretna kada čuje da su se Ishaani i Ranveer razveli, nestrpljivo iščekuje novo vjenčanje. Svi se raduju, a Amba je pripremila dobrodošlicu za Ishaani. Ranveer je razočaran kad shvati da će Ishaani biti u zasebnoj sobi. Amba je već sve pripremila, i oni su se vratili na status dečka i djevojke. Prosci dolaze po Parul, a ona je po cijele dane sa Manasovim sinom.
(336) Parul Dishino dijete smatra svojim, a Lakshmi se tu uopće ne dopada. Smatra kako će na taj način samo odbiti ugovorene prosce. Lakshmi je ošamari, a ona se zatvori u sobu. Priznaje Ishaani kako voli Dishino dijete, te da se ne želi odvojiti od njega. Spremna se udati za Manasa kako bi dijete mogla odgajati kako svoje. Ishaani je spremna sve učiniti kako bi joj pomogla. Pošto ne može uvjeriti Lakshmi, pokušava uvjeriti Ranveera da se zauzme za Parul i ostavi je zajedno sa malim Krishom.


Srijeda, 23.05.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(337) Ranveer napokon popusti i odluči razgovarati sa Manasom. Manas mu priznaje da je spreman oženiti Parul kako bi mali Krish odrastao uz nekog ko je spreman biti mu poput majke. Također priznaje da je i dalje zaljubljen u Dishu. Uz malo muke Ranveer uspijeva uvjeriti Lakshmi da pristane na brak Manasa i Parul. Dolazi Ishaani donijeti radosne vijesti. Kako se sada spremaju dvostruke zaruke, pritisak na Sharmana postaje sve veći. Njegova majka je odlučila kako mu je krajnje vijeme za ženidbu.
(338) Chaitali je našla bogatu djevojku koju želi udati za Sharmana, svo njegovo opiranje i želje da prvo upozna djevojku ne pomažu. Mitesh mu nema hrabrosti pomoći i suprotstaviti se Chaitali. Sharman se sprema za spoj naslijepo, očekuje na terasi djevojku u bijeloj haljini. U isto vrijeme Baa je dogovorila susret Ranveera i djevojke koja će planirati vjenčanje, koja se također pojavljuje u bijeloj haljini. Nastaje potpuni nesporazum, gdje Sharman sve što je trebao reći svojoj budućoj djevojci, govori planerki vjenčanja.
(339) Na zarukama se pojavljuje čovjek iz Kailashovog sela koji želi otkriti njihovu mračnu tajnu. Kailash se pokušava izboriti sa njim, kako ovaj ne bi raskrinkao Ranveera i njegove probleme sa ponašanjem. Ipak, ne uspijeva ga se riješiti prije no što se ovaj upozna sa Baa. Chaitali je bijesna na Sharmana pošto je saznala da je on odbio djevojku, a ne ona njega. Pokušava ga uvjeriti na brak, pominjući primjer braka njegovog oca i nje. Sharman joj pokušava objasniti kako Mitesh nije toliko sretan u braku koliko joj to ne smije priznati.


Četvrtak, 24.05.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(340) Ranveerov posao ne ide najbolje, a Ishaani je zabrinuta zbog njegovog stresa. Ima sve manje vremena za obitelj i odmor, a previše je posvećen poslu. Obredi oko zaruka su u toku, a Ranveer Ishaani poklanja tegove kako bi ojačala poput akcionog glumca po kom joj je dao nadimak. Manas otvoreno razgovara sa Parul, priznaje joj kako je i dalje zaljubljen u Dishu. Veoma joj je zahvalan što je spremna preuzeti majčinsku dužnost prema malom Krishu. Ranwal, čovjek iz Ranveerovog sela sreće Ishaani i pokušava joj ispričati tajnu iz Ranveerovog djetinjstva.
(341) Sa Ranveerom se događa nešto čudno. Zaboravlja stvari koje je trebao obaviti i našao se u uredu sa rupom u pamćenju. Ishaani je zabrinuta jer se Ranveer cijeli dan ne javlja na telefon. Nimsha, misteriozna planerka vjenčanja je zapravo Chiragova sestra. Ranveer se pojavljuje kod Ishaani i pokušava joj objasniti zašto se nije javio na pozive. Prvo je ljuta, ali nakon što shvati da Ranveera muči užasna glavobolja, Ishaani pokušava pomoći Ranveeru. Iako posao ne ide najbolje, Ranveer inzistira da oba vjenčanja budu veoma luksuzna.
(342) Ishaani je odvela Ranveera liječniku na pregled, a liječnik ga upućuje na dodatne testove. Ishaani je zabrinuta da je nešto ozbiljno sa Ranveerovim zdravljem. Ishaani probava haljine, a Ranveer inzistira da izabere one najljepše. Ishaani ga izbacuje iz sobe. Pripreme oba vjenčanja su u toku, a Nimsha napravi paniku jer joj je neki čovjek upao u kupatilo. Ona se presvlačila u Parulinoj sobi dok je ova hranila bebu. Problem je što je Nimsha optužila čovjeka samo po boji košulje, a i Ranveer je nosio košulju istih boja.