Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi

   

 

 

Četvrtak, 26.04.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(307) Ranveer razgovara sa Ishaani, a u tom trenutku ga poziva Hritika dok pred svima drži zdravicu. Čim se on odmakne, Ishaani prilazi pijanac koji želi iskoristiti priliku da osvoji lijepu ženu koju muž zanemaruje zbog druge. Problem u svemu tome je što Ranveer misli da Ishaani koja pije alkohol koji jako slabo podnosi. Kada shvati što se događa, otjera napasnika i odvodi Ishaani nazad kući. Hritiku ostavlja na zabavi uz obećanje da će se vratiti po nju. Shikar sreće Chiragovu majku i govori joj kako za nju i njenu obitelj ima izlaz iz financijske krize. Priznaje joj da Hritika Zaveri očekuje Chiragovo dijete.
(308) Na povratku kući Ishaani pokazuje kako vraća fragmente sjećanja u vezi Chiragovog ubojstva. Ranveer je iznenađen kada mu ona kaže kako nije ubila Chiraga. Napokon mu govori kako je priznala krivnju za Chiragovo ubojstvo, jer je mislila da je Ranveer pravi ubojica. Nakon što ju je uhvatio u laži, Ranveer odbija povjerovati istinu o Chiragovom ubojstvu. Kada se vrate kući dočeka ih vijest kako se Ishaanina obitelj mora iseliti iz kuće za sluge zbog navodnog problema sa termitima.
(309) Vrijeme je posta koji žene poste zbog zdravlja svojim muževa. Ishaani je uporna da se pridržava posta, iako je Ranveer odgovara od toga. Sa druge strane, Hritika glumi kako je zbog slabosti razbila vazu, jer je pokušavala postiti za Ranveera iako su joj to zabranili zbog trudnoće. Obitelj Parekh okušava ući u kuću u koju ih je poslala Hritika, ali saznaju da ključ koji su dobili nije odgovarajući. U sve se umiješa policija, kada shvate da obitelj Parekh pokušava provaliti u tuđu kuću. Kako bi je zaštitili, odluče ništa ne govoriti Ishaani.


Utorak, 01.05.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(310) Počinje važan post koji žene poštuju za zdravlje svojih muževa. Hritika ga ne može ispoštovati zbog trudnoće, a Ranveer je rekao Ishaani da to ne čini zbog svog zdravstvenog stanja. Na vratima njihove kuće pojavljuje se Shikarov otac sa ponudama koje je Kanchan spremila za Ishaani. Ona im nedostaje, pa se i dalje nadaju njenom brzom oporavku i povratku njihovom sinu. Shikar je shvatio Ishaanina osjećanja prema Ranveeru, pa je nagovara da nakon završetka razotkrivanja Hritike posluša svoje srce.
(311) Pored problema sa smještajem, glavni problem obitelji Parekh je kako izvući Sharmana iz zatvora. Ne žele se obratiti Shikaru, jer to neće izgledati dobro pred Devarshovom novom obitelji. Također ne žele da Ishaani išta od toga kaže Ranveeru. Pred ostalima, Ishaani i Hritika se odlično slažu i zajedno učestvuju u obredima kao da su obje zakonite žene. Ali kada ostanu same u sobi priča se mijenja. Ishaanina obitelj živi u staroj fabrici u kojoj izbija požar, ali Mitesh odbija zabrinjavati Ishaani time.
(312) Ranveer je otkrio da nešto muči Ishaani, saznao šta je u pitanju i izvukao Sharmana iz zatvora. Doveo ga je kući kao poklon Ishaani za kraj posta. Chaitali napada Hritiku kako im je dala pogrešnu adresu, te da su zbog nje morali lutati. Hritika se ispričava zbog neugodnosti koje su preživjeli, jer im je navodno dala pogrešne ključeve. Amba se žali Lakshmi kako je primijetila da Ranveer pored Ishaani više ne obraća pažnju na Hritiku. Vlasnici kuće u koju su provalili Parekhovi prijete kako će poslati Hritiku u zatvor.