Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deesha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.


Žanr: indijska romantična serija
Glavne uloge: Shakti Arora i Radhika Madan
Producenti: Ekta i Shobha Kapoor

 

 

 

 

Srijeda, 20.09.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Chirag moli Ishaani za oproštaj, govori joj kako njegov život nema smisla bez njene ljubavi. Uvjerava je kako je nije prevario, već da mu je Ranveer podmetnuo jer ionako planira osvetu. Pravda se kako je otišao na zabavu samo kako bi nju izvukao iz zatvora. Nakon što mu ona povjeruje, njena majka odlučuje raskrinkati Chiragove namjere. Nagovara ga da oženi Ishaani već te sedmice.


Četvrtak, 21.09.2017. u 21:50h
Najava epizoda:
Chirag je odlučan u tome da se ubaci u posao sa biznismenim Zaverijem, njegovom ocu je sve to čudno te se ponaša nepovjerljivo. Disha pokušava privući Rishija tako što glumi povredu. Kako joj ne uspijeva, još je više odlučna u namjeri da ga zavede. Chirag se pokušava domoći Ranveerovog projekta preko Ishaani tako što joj dijeli komplimente. Ranveer u međuvremenu ljubavne jade liječi alkoholom.


Petak, 22.09.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Chiragova i Ishaanina obitelj dogovara datum njihovog vjenčanja, a Ishaani još ne dolazi kući. Ona je u svojoj staroj kući gdje njeguje Ranveera. On joj govori kako nikome ne smije pokazati dokumente koje joj je povjerio. U pitanju je projekt koji želi raditi sa Zaverijem, a tu saradnju žele i drugi, na čelu sa Chiragom. Sluge govore Ambi kako je Ishaani sa Ranveerom u njegovoj sobi.


Ponedjeljak, 25.09.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Ranveer optuži Ishaani kako je pomogla Chiragu da se domogne dokumenata koji su mu trebali za ugovor sa Zaverijem. Vjeruje kako ga je ona odvezla kući, ne iz razloga da ga ne pusti da vozi pijan, već kako bi pomogla Chiragu da se domogne dokumenata. U potrazi za prigodnom ženom za sina, Amba pregleda biografije potencijalnih djevojaka. On joj priznaje kako ga je Ishaani izdala i iskoristila njegova osjećanja prema njoj.


Utorak, 26.09.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Ishaani je bijesna na Ranveera što je pomislio kako ga je ona izdala. U napadu bijesa optužuje ga kako je zaboravio sve vrijednosti koje ga je Harshad učio. Ona odbija prihvatiti njegovu ispriku i spočitava mu kako mu je samo osveta na pameti. Kada joj Ranveer obeća da će ispuniti svaku njenu želju, Ishaani poželi da se on oženi. Uvjerena je da ako se to dogodi, ona i Chirag neće više imati problema.

 

 

VTS popuna