Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deesha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.


Žanr: indijska romantična serija
Glavne uloge: Shakti Arora i Radhika Madan
Producenti: Ekta i Shobha Kapoor

 

 

 

 

 

Utorak, 24.10.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(106) Phalguni daje Ishaani dijamantsku ogrlicu, svi su zbunjeni jer im nije jasno kako je uspjela nabaviti. Jedino što znaju da je došao čovjek iz zlatare i rekao kako donosi ogrlicu koju je Phalguni navodno zaboravila. Obitelj je uvjerena kako je Phalguni čuvala novac od Ishaaninog prekovremenog rada. Ishaani i Ranveer na zabavi dočekuje fotograf, te oni na nagovor prisutnih oponašaju poze iz filmova
(107) Ishaani ispituje Phalguni na koji način je došla do skupe ogrlice, jer je svjesna kako ju je Amba forsirala da mora nabaviti neki nakit kao i činjenice da tako nešto ne mogu priuštiti. Na zabavi se Amba pravda kako je ona protiv miraza i poklona, ali da je Ishaanina majka insistirala da njena kćerka donese u brak vrijednu ogrlicu kao poklon. Hritika se pojavljuje na zabavi sa poklonom za mladence. Govori Ranveeru kako treba biti sretan jer je oženio onu koju voli, te da su i dalje prijatelji.


Srijeda, 25.10.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(108) Amba planira uloviti u zamku Ishaani i Phalguni prije no što one prevedu Ranveera na svoju stranu. Dok pleše sa Phalguni, Ranveer joj priznaje kako mu Ishaani znači sve u životu. Ishaani iznenada presreće Chirag koji je pokušava po ko zna koji put ubijediti u svoju ljubav. Ona ga odbija, ali on govori kako postoji dobar razlog zbog kojeg se nije pojavio na vjenčanju.
(109) Hritika ispituje Ishaani zašto se našla u tajnosti sa Chiragom. Upozorava je kako je on lažov i varalica, a Ishaani se uvrijedi zbog tog što joj Hritika drži predavanje. Hritika je optuži kako vara Ranveera jer se u suprotnom ne bi tajno nalazila sa Chiragom. Ishaani je zabrinuta jer je izgubila prsten koji joj je dao Ranveer, a on uživa u njenoj brizi.


Četvrtak, 26.10.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(110) Sharman je u nevolji zato što se sumnja kako je pronevjerio neki novac i svi dokazi upućuju na njega. Zaveri želi da se taj slučaj rješi, a Ranveer pokušava što bezbolnije srediti stvari da ne povrijedi Ishaani. Pored toga primoran je otpustiti Sharmana. Slučaj je prijavljen policiji, a Sharman pred obitelji priznaje kako je to učinio.
(111) Disha je u panici jer je uvjerena da je trudna. Zove Rishija koji informaciju dočekuje šokirano, te je pita je li sigurna da je dijete njegovo. Kada ga ona uvjerava da je on jedini sa kim je bila i poziva ga na odgovornost, on joj odgovara kako je njihov odnos bio samo zabava te da nema nikakve odgovornosti. Rishi joj priznaje kako mu je netko platio da je navede da se zaljubi u njega.


Petak, 27.10.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(112) Klupko se polako odmotava i isplivava kako ipak Sharman nije kriv za pronevjeru novca. Ispostavlja se da je za krađu 5 milijuna kriv Ranveerov blizak suradnik, Rishi. Rishi se pokušava opravdati, govoreći kako na njegovu štetu Ranveer pokušava spasiti Sharmana. Ishaani je oduševljena Ranveerovom gestom, nudi mu zauzvrat što god poželi. Od svega Ranveer poželi ples sa njom uz posebnu pjesmu. Disha je zabrinuta zbog Rishija, te shvata kako joj je Manas posljednja nada.
(113) Chirag ne odustaje, javlja se Ishaani koja se pristaje naći sa njim samo kako bi ga držala podalje od kuće. On i dalje smišlja priče kako bi je okrenuo protiv Ranveera. Pretvara se kako mu je stalo do Ishaani i tobože je pokušava spasiti od Ranveera. Novopečeni bračni par pokušava se dogovoriti tko će spavati na podu, a tko u krevetu. Ishaani pokušava pronaći svoj osmjeh koji je izgubila nakon što je njen otac preminuo. Naravno, na to ju je nagovorio Ranveer, jer je poželio da vidi taj osmjeh.

 

VTS popuna