Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi

 

 

 

 

Utorak, 21.11.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(130) Ranveerovo auto je udarilo djevojku na ulici. Policija dolazi, a on priznaje kako je vozio jer misli da time štiti Ishaani. Djevojka je ozbiljno povrijeđena, a ta djevojka je niko drugi nego Shenela Chiragova bivša. Sve je spremno za obred, samo nedostaju Ishaani i Ranveer. Amba se žali kako je Ishaani na taj važan dan napustila njenog sina i otišla se naći sa drugim čovjekom. Phalguni je pokušava dobiti na telefon, ali ona se ne javlja. Shenelin brat dolazi u bolnicu, ona mu govori kako ju je autom udario onaj koga voli i pada u komu.
(131) Ishaani odbija spletkariti Chiragom i govori mu kako neće nikad biti sredstvo njegove manipulacije. Potom ona pokuša pobjeći iz njegove kuće, ali Chirag ju zadrži i počne ju seksualno napastvovati. Pri tome prizna kako je izmislio da je Ranveer kriv za smrt njenog oca. U međuvremenu Ranveer odbija čak i vodu u zatvoru. U RV rezidenciji održava se Karwa Chauth i Phalguni se moli za Ishaaninu zaštitu.


Četvrtak, 23.11.2017. u 21:50h
Najava epizode:
(132) Amba dolazi kući s Ranveer i govori kako Ishaani još nema. Z ato vrijeme ona bjesomučno vozi kući znajući kako ju svi tamo čekaju. Puneet dolazi upoznati Ranveera i predati mu papire u kojima RV posjed prelazi na Ishaanino ime. Ona stiže doma i počne tražiti Ranveera. Hoće li stići na vrijeme da priječi katastrofu?
(133) Brat djevojke koja je u komi nakon prometne nesreće želi da je osveti. Ranveer se sam predao u policiju uvjeren kako štiti Ishaani koja je po njegovom mišljenju vozila auto. Zapravo Ranveer pokriva Chiragovo zlodjelo. Brat nesretne djevojke puca u Ranveera kako bi osvetio sestru. Ranveera prebacuju u bolnicu, a situacija je kritična. Amba napada Ishaani smatrajući je krivom zbog loše sreće njenog sina.
(134) Ishaani shvata kako su sve osobine koje je voljela kod Chiraga bile zapravo Ranveerove. On je u kritičnom stanju, a doktori vjeruju kako je odustao od života te da mu jedino mogu pomoći molitve obitelji. Disha i Baa su zabinute kako će u slučaju Ranveerove smrti ostati na ulici. U toj situaciji se Disha sjetila kako treba provjeriti je li Ranveer uspio prepisati imovinu na Ishaani. Ona sjedi kraj njegove bolničke postelje I priznaje Ranveeru kako je napokon shvatila da ga voli.