Radnim danom u 22:30h

(Shakti)

 

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u jednoj od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

Četvrtak, 13.02.2020. u 22:30 (692)
Najava epizoda:
Soumya se ne miri sa činjenicom da je Surbhi umrla. Shanno obavještava Varuna o Surbhinoj smrti i on plače i povrijeđuje se. Varun traži od Soumye da mu preda bebu, ali ona odbija i optužuje ga da je ubio njenu sestru. Varun bježi i želi da se osveti svima, a posebno Soumyi. Soumya govori bebi da je on njen sin. Maninder dolazi sa svojom majkom i želi uzeti Surbhino dijete.


Petak, 14.02.2020. u 22:30h (693)
Najava epizoda:
Maninder bijesno napušta kuću kada mu Soumya odbija predati Surbhino dijete. Beba uporno plače i Soumya je zabrinuta. Varun traži od Manindera da se udruže i zajedno uzmu dijete od Soumye. Kinnarsi, na čelu sa Mallikom dolaze blagosloviti bebu i slave.


Ponedjeljak, 17.02.2020. u 22:30 (694)
Najava epizoda:
Preeto razgovara sa Raavi i govori joj kak moraju pripremiti obred za imenovanje bebe. Harak ih odbije. Susjedi se okupljaju, a Harak ne želi prisustvovati. Harman daje bebi ime Soham Soumya Singh. Maninder spasi Varuna od optužnice i Varun mu se zahvaljuje. Preeto traži od Haraka da prigvati bebu kao i ona.


Utorak, 18.02.2020. u 22:30 (695)
Najava epizoda:
Varun dolazi na ceremoniju i govori kako je on živ i da je beba njegova. Maninder ih također grdi i optužuje da slave, a njegova kćerka je umrla. Inspektor optužuje Varuna ua ubojstvo Surbhi, a Varun mu traži dokaz. Soumya i Harman pokazuju nježnost prema bebi koja je sada njihova.


Srijeda, 19.02.2020. u 22:30 (696)
Najava epizoda:
Viren pokazuje pismo Preeto i govori joj kako je njen brat Sukha pušten iz zatvora. Sukha želi prvo posjetiti Haraka i zove ga da dođe u firmu. Predstavi se kao menadžer. Kada Harak ugleda Sukhu i vezanog menadžera shvata kako je upao u klopku. Sukha govori Haraku da je došao osvetiti se.