Od subote do ponedjeljka u 21:45h

(Shakti)

 

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u jednoj od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

Utorak, 21.01.2020. u 21:45
Najava epizoda:
(669) Soumya se budi i shvata kako je Harman kraj nje i da su im ruke vezane. Harman im kuha čaj i priča o njihovoj ljubavi. Soumya želi otići kod Sameera. Kishanlal dolazi kod Veerana i traži svoj dio imovine. Harman pokazuje Soumyi njene slike, ali ona ne vjeruje da su prave i zapali ih. Harman je tužan kad to vidi, a Sameer iskoristi priliku i zove Soumyu da pođe sa njim jer je jako gladan, a ne želi jesti bez nje.
(670) Harman se napije, pjeva ispred Soumyne kuće i izjavljuje joj ljubav.  Soumya govori Harmanu da ima samo osam dana. Harman pita Preeto kako je Harak i ispriča joj kako stoje stvari sa Soumyom. Preeto mu predloži da odvede Soumyu u park. Soumya je u parku sa Harmanom i ugleda samu bebu u kolijevci što kod nje izazove fleševe i pulsiranje u glavi. Sameer joj govori kako je imala halucinacije i želi ju odvesti liječniku.


Srijeda, 22.01.2020. u 21.45h
Najava epizoda:
(671) Harman ispituje Soumyu je li ikada vidjela sari i bluzu koju joj pokazuje. Soumya misli na Sameera i kaže kako se ničega ne sjeća. Harman zamoli Preeto da nagovori Soumyu da odjene sari. Kao očajnički potez, Harman odlučuje Soumyu odvesti da noće kod kinnarsa. Harak i Preeto su izbačeni iz kuće.
(672) Shanno govori Veeranu kako će prodati kuću i iznos raspodijeliti na jednake dijelove. Kishanlal želi nazvati Preeto i javiti joj što se događa. Liječnik dolazi pregledati Sameerovu glavu i traži od Soumye da mu da lijek. Harman pita Sameera je li spreman ostati s nima u kući kinnarsa s obzirom n a to što misli o kinnarsima.


Četvrtak, 23.01.2020. u 21:45h
Najava epizoda:
(673) Harman je uporan i insistira kako je on taj koji će usrećiti Soumyu. Kinnarsi traže od njega da dokaže kako je prihvatio Soumyu kao jednu od njih. Mora skupiti 5 kg zrnevlja kako bi ostao u kući i kako bi im bila servirana hrana. Sameeru se to ne sviđa i traži od Soumye da idu kući. Varun shvata kako je on slijedeći na listi Shanno i veerana kada se riješe Harmana. Odluči nešto poduzeti.
(674) Soumya i Harman odlaze u potragu za zrnevljem. Veeran traži tko je odgovoran za otmicu Shanno i sumnja pada na Haraka. Dom kinnarsa postaje pravo utočište kada se pojavi i Preeto koju je navodno ostavio Harak. On je izmislila tu priču, ali to harmanu daje ideju, jer Soumyi ništa ne pomaže povratiti sjećanje.


Petak, 24.01.2020. u 21:45h
Najava epizoda:
(675) Harman pronalazi Mohini i zamoli ju da mu pomogno vratiti sjećanje Soumyi. Mohini se pojavljuje u kući kinnarsa baš ub trenutku kad Harak dolazi po Preeto. Soumya je zbinjena pričama o tome tko je ona zapravo i odbija se prisjetiti prošlosti. Preeto ipak insistira na tome da joj sve ispriča.
(676) Soumya ne prihata istinu koju joj Preeto govori i insistira da mora ispuniti želju svojih roditelja i udati se za Sameera. Varun govori Veeranu kako sumnja da iza otmice Shanno stoji Balwinder. Njih dvojica se potuku, ali tuču prekida Harakov poziv. On je oteo Shanno. Sameer još jedanput pokuša nadmudriti Harmana tako što uvjeri Soumyu kako su joj umrli roditelji ostavili novac od osiguranja.


Subota, 18.01.2020. u 21:45h
Najava epizoda:
(677) Harman pokušava uvjeriti Soumyu da je njen otac Maninder živ. Soumya ne vjeruje Harmanu jer je njen otac nije prepoznao. Mohini predlaže Preeto novi plan kako pomoći Harmanu. Harman odvede Soumyu u njihovu staru kuću. Oni uzimaju metlu i čiste, a onda izađu napolje i prskaju se vodom.
(678) Mohini dolazi kod Virana i udvara mu se. Preeto saznaje da je Harak kidnapovao Shanno. Harman vodi Soumyu u hram i želi da vežu ruke. Soumya se buni i govori mu da oni nisu muž i žena. Viran opet ponavlja Haraku da ubije Shanno jer on neće potpisati papire.


Nedjelja, 19.01.2020. u 21:45h
Najava epizoda:
(679) Preeto otkriva gdje je Shanno i napada je. Sameer se udružuje sa Harakom i traži Harmanove prijatelje koji se mogu potplatiti. Viran je opijen u krevetu i Mohini pokušava da pronađe fajl. Kishanlal ugleda Varuna i Balwindera kako leže bez svijesti i shvata da je nešto bilo dodato u vino. Harak kaže Soumyi da je Harman prodao eunusima. Mohinin plan nije uspio.
(680) Harman je bez svijesti nakon što su ga prijatelji napili. Soumya ga napada i optužuje za sve. Harak govori glasno da ga Preeto čuje, da će se Soumya sjetiti svega ako ponove nesreću iz Bangkoka. Preeto zove Malliku i obavještava je o tome. Raavi i Preeto oslobađaju Shanno u zamjenu za Kishanlala i Mohini. Shanno je ljuta na Virana.