Radnim danom i nedjeljom u 23:30h;

(Sex & The City)


Sarah Jessica Parker tumači ulogu Carrie Bradshaw, njujorške novinarke čija zapažanja o romantici i strasti izlaze u tjednoj novinskoj kolumni "Seks i grad". Pronalaženje materijala za kolumnu ne predstavlja nikakav problem - dovoljno je da sa suosjećanjem sasluša svoje prijateljice koje se ne snalaze u ljubavi ili da promotri vlastite romantične nezgode. Tu su Samantha, menadžerica za odnose s javnošću koja je probala baš sve u svijetu slobodnih osoba; Charlotte, udana pripadnica otmjenih krugova koja i dalje vjeruje da će ljubav pobijediti sve, te Miranda, cinična korporativna odvjetnica koja je zapravo slaba na romantičnu ljubav.
U gradu prepunom igrača, grabežljivaca, gubitnika i perverznjaka, ovim osobama treba sva moguća pomoć kako bi pronašli jedino što im svima izmiče - pravu, trajnu vezu koja ih ispunjava. Je li takvo što moguće ostvariti u New Yorku?
Tijekom 6 sezona serija je osvojila čak 45 nagrada i uz to bila nominirana za još 123 nagrade. Među ostalim nagradama osvojila je 7 Emmyja (2001. najbolja humoristična serija, 2005. najbolja glumica u humorističnoj seriji - Sarah Jessica Parker, najbolja epizodna glumica u humorističnoj seriji - Cynthia Nixon) i 8 Zlatnih globusa (2000., 2001. i 2002., dakle tri godine za redom: najbolja TV serija - mjuzikl ili humoristična serija, najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker, zatim 2003. najbolja epizodna glumica - Kim Cattrall, 2004. najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker).

 

Žanr: romansa, komedija

Uloge: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Producent: Darren Star

 

 

 

 

Ponedjeljak, 23.10.2017. u 23:35h (s02e09)
Najava epizode:
Može li se promijeniti muškarca? Iako je Carrie zadovoljna vezom s Facom, ipak pokušava promijeniti neke njegove navike koje je iritiraju. Miranda iz prve ruke dozna što znači promjena kad se počnu javljati problemi pri dogovaranju izlazaka s njezinim dečkom šankerom. Charlotte izlazi s neobrezanim muškarcem, a Samantha naleti na nekadašnjeg dečka.


Utorak, 24.10.2017. u 23:30h (s02e10)
Najava epizode:
Je li njujorški klasni sustav zamijenio kastinski sustav? Carrie i Faca nalaze vlastite načine da si izjave ljubav. U međuvremenu Miranda neuspješno uvjerava svog dečka šankera da su klasne razlike između njih nevažne, Samantha hoda s bogatašem koji ima prijetvorno kućno osoblje, a Charlotte upozna pripadnika najviše kaste i počne živjeti uzbudljivim životom uz popularnu filmsku zvijezdu.


Srijeda, 25.10.2017. u 23:35h (s02e11)
Najava epizode:
Jesmo li toliko evoluirali da smo nadrasli veze? Nakon što se udomaći u Facinu stanu, Carrie pokuša na strateškim mjestima ostaviti neke osobne stvari. U međuvremenu Charlotte počne provoditi vrijeme sa slastičarom kojem nedostaju muževne osobine, Samanthin plan da se osveti bivšem propadne, a Miranda počne razmišljati o svojoj budućnosti kad sazna da ima "lijeni" jajnik.


Četvrtak, 26.10.2017. u 23:35h (2s02e12)
Najava epizode:
Kad je riječ o vezama, kako znati kad je dosta? Samantha odvede cure u najrazvikaniji novi sadomazohistički restoran u gradu. Kada Carrie opet sazna da je Faca ne uzima u obzir prilikom donošenja odluka, shvati da se nalazi u sadomazohističkoj vezi. Istovremeno Miranda doznaje fetiš svog novog dečka, a Charlottina neumjerena strast prema cipelama zrcali se u strasti prema stopalima od koje pati njezin prodavač cipela.


Petak, 27.10.2017. u 23:45h (02e13)
Najava epizode:
Jesu li igrice nužne kako bi veza opstala? Da bi izašla na kraj s neurozom koju joj izaziva veza, Carrie na nagovor prijatelja potraži stručnu pomoć te se u psihijatrijskoj ordinaciji zbliži sa zgodnim fotografom (Jon Bon Jovi). U međuvremenu Samantha počne izlaziti s ovisnikom o sportu, a Miranda se igra skrivača sa susjedom.