Radnim danom i nedjeljom u 23:30h;

(Sex & The City)


Sarah Jessica Parker tumači ulogu Carrie Bradshaw, njujorške novinarke čija zapažanja o romantici i strasti izlaze u tjednoj novinskoj kolumni "Seks i grad". Pronalaženje materijala za kolumnu ne predstavlja nikakav problem - dovoljno je da sa suosjećanjem sasluša svoje prijateljice koje se ne snalaze u ljubavi ili da promotri vlastite romantične nezgode. Tu su Samantha, menadžerica za odnose s javnošću koja je probala baš sve u svijetu slobodnih osoba; Charlotte, udana pripadnica otmjenih krugova koja i dalje vjeruje da će ljubav pobijediti sve, te Miranda, cinična korporativna odvjetnica koja je zapravo slaba na romantičnu ljubav.
U gradu prepunom igrača, grabežljivaca, gubitnika i perverznjaka, ovim osobama treba sva moguća pomoć kako bi pronašli jedino što im svima izmiče - pravu, trajnu vezu koja ih ispunjava. Je li takvo što moguće ostvariti u New Yorku?
Tijekom 6 sezona serija je osvojila čak 45 nagrada i uz to bila nominirana za još 123 nagrade. Među ostalim nagradama osvojila je 7 Emmyja (2001. najbolja humoristična serija, 2005. najbolja glumica u humorističnoj seriji - Sarah Jessica Parker, najbolja epizodna glumica u humorističnoj seriji - Cynthia Nixon) i 8 Zlatnih globusa (2000., 2001. i 2002., dakle tri godine za redom: najbolja TV serija - mjuzikl ili humoristična serija, najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker, zatim 2003. najbolja epizodna glumica - Kim Cattrall, 2004. najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker).

 

Žanr: romansa, komedija

Uloge: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Producent: Darren Star