Svakim danom u 20:50

(Şampiyon)

 

Firat će osvojiti prvenstvo o kojem je sanjao oduvijek, ali zauzvrat će platiti veliku cijenu. Izgubit će suprugu odmah nakon poroda, a ona će mu ostaviti sina samo ako se odrekne boksa i stresa koji taj sport može donijeti. Nakon te noći, od boksača koji je prije nekoliko sati osvojio šampionski pojas, Firat će postati samo otac. Ali odgajati dijete nije nimalo lako, i moćda će izazovi koji su pred njim biti preveliki. Dječak je bolestan, oni se moraju preseliti u veliki grad a život koji su donedavno imali sada mogu samo sanjati. U Istanbulu Firat upoznaje liječnicu Sunu, koja će mu pomoći liječiti sina.

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar

Redatelji: Alphan Dikmen, Başak Angigün

 

 

 

Srijeda, 27.01.2021. u 20:50h (87)
Najava epizoda:
Zafer razgovara sa Selvi i pokušava saznati ima li nečeg između nje i Nurhana. Ona mu govori da će ga voljeti do kraja života, ali da je nemoguće da ponovno budu skupa. Zafer pred kamerama javno obećava da će njegov boksač bez mnogo truda pobjediti francuskog boksača Doukhu. No, Kavkaz ubrzo potom dobija obavijest kako se meč poništava, jer su u njegovoj krvi pronašli ogromnu količinu doping supstance. Tansel govori Suni kako će spasiti Kavkaza, ali se ona mora udati za njega.


Četvrtak, 28.01.2021. u 20:50h (88)
Najava epizoda:
U namjeri da spasi Kavkazovu karijeru i dovede ga do titule šampiona, Zafer tvrdi kako je on podmetnuo Kavkazu doping supstancu. Kavkaz odbija izaći na meč, jer je njegovom drugu oduzeto pravo na sudjelovanje u daljnjem natjecanju, no Zafer i ostali ga uvjeravaju da izađe. Zbog prekomjerne količine lijekova, Gunešu slabi jetra, te je Suna zabrinuta za njega. Tansel je svjestan kako ga je Suna nasamarila, te se odlučuje za sljedeći potez; oduzet će joj svu imovinu koju posjeduje.


Petak, 29.01.2021. u 20:50h (89)
Najava epizoda:
Suna taji od Kavkaza da je Guneš bolestan. Tansel govori Dumanu kako će se Suni osvetiti preko Kerema da bi je zaplašio. Dolazi do sukoba između Kerema i Tansela. Selvi otkriva Nurhanu istinu o bivšem zaručniku Zaferu, a on joj predlaže da ode iz dućana i preseli se u njegovu firmu. Zafer i Nesli nude Suni i Keremu da skupa sa njima žive u njihovoj kući. Suna se ispovijeda Kavkazu i otkriva mu sve o Tanselovim prijetnjama, a Kavkaz joj predlaže da se odmah nakon meča vjenčaju i odsele u Artvin. Tansel se sprema ubiti Džejhuna.


Subota, 30.01.2021. u 20:50h (90)
Najava epizoda:
Kavkaz odlazi na meč i oprašta se od Guneša. Suna je zabrinuta, jer Gunešove vrijednosti enzima jetre nikako ne opadaju, te traži savjet od Zafera ne znajući da li kazati Kavkazu. Selvi govori Nurhanu kako prihvata njegovu ponudu u vezi preseljenja. Tansel otkriva kako ga je najpouzdaniji čovjek Duman prevario, te naređuje da ga pronađu kako bi ga ubio vlastitim rukama. Suna govori Zaferu kako je Gunešu potrebno presađivanje jetre. Selvi priznaje Nesli kako više ne može izdržati rat u sebi, te kako zatvara dućan i odlazi.


Nedjelja, 21.01.2021. u 20:50h (91)
Najava epizoda:
Suna otkriva Keremu i Nesli kako je Guneš ozbiljno bolestan. Zafer moli Kadu da ne govori Kavkazu za Guneševu bolest, te mu naređuje da skupa sa Kavkazom dobije predstojeći meč. Kavkaz izlazi na dugoočekivani meč sa Doukhom i pobjeđuje ga. Tansel saznaje da je Duman priveden, te odlučuje nestati na neko vrijeme, uvjeren kako će sve njegove prljave poslove iznijeti na vidjelo. Duman otrkiva policiji istinu o Tanselu, a Tanselu srce silazi u petu kada ugleda policiju pred vratima.


Ponedjeljak, 01.02.2021. u 20:50h (92)
Najava epizoda:
Firat slučajno saznaje da je Guneš bolestan, te mu Zafer otkriva čitavu istinu. Tansel je bijesan zbog Dumanove izdaje i strahuje za vlastitu slobodu. Suna otkriva da je javnost saznala za Tanselova zlodjela, te pokušava obuzdati Kerema koji čitavu obitelj želi dići na noge i napasti ga. Nurhan govori Selvi kako je spreman učiniti sve kako bi pridobio njenu naklonost i izliječio joj ranjeno srce. Selvi donosi poklon za Gunešev rođendan, ali odbija ostati u Zaferovoj blizini. Zafer govori svima kako to nije njegova Selvi.


Utorak, 02.02.2021. u 20:050h (93)
Najava epizoda:
Selvi dolazi kod Zafera i moli ga da se pomire, a Kado se šali na svoj račun budući da jedino on nema svoj par. Guneš je sretan jer slavi rođendan sa svojim najmilijima. Tansel svjedoči njihovoj sreći, te se zaklinje kako će ih uništiti kao što su oni uništili njega. Guneš umjesto svojoj majci, piše srceparajuće pismo Suni, no ubrzo potom stanje mu se pogorša i odvode ga u bolnicu. Kavkaz se ne odvaja od Guneša. Dječak dolazi k sebi i spreman je za povratak kući.