Od 01.12. u 20:50

(Şampiyon)

 

Firat će osvojiti prvenstvo o kojem je sanjao oduvijek, ali zauzvrat će platiti veliku cijenu. Izgubit će suprugu odmah nakon poroda, a ona će mu ostaviti sina samo ako se odrekne boksa i stresa koji taj sport može donijeti. Nakon te noći, od boksača koji je prije nekoliko sati osvojio šampionski pojas, Firat će postati samo otac. Ali odgajati dijete nije nimalo lako, i moćda će izazovi koji su pred njim biti preveliki. Dječak je bolestan, oni se moraju preseliti u veliki grad a život koji su donedavno imali sada mogu samo sanjati. U Istanbulu Firat upoznaje liječnicu Sunu, koja će mu pomoći liječiti sina.

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar

Redatelji: Alphan Dikmen, Başak Angigün

 

 

 


Četvrtak, 03.12.2020. u 20:50h (05 i 06)
Najava epizoda:
Serhat otkriva Muđeli kako se njegov brat snašao za novac i kako će prodati kuću koju su naslijedili od oca. Ne osjećajući grižnju savjeti, pohlepna Muđela zabranjuje mužu da Firatu ustupi svoj dio, te ga uslovljava razvodom. Trener Jaman poziva Guneša kod sebe i govori mu kako njegov tata nije ubica, nego šampion, te mu poklanja njegov pojas. Suna obavještava svoju porodicu da će liječiti Guneša, a Kerem opet iskaljuje bijes na njoj. Guneš moli Neslihan da ga odvede u bolnicu kako bi popričao sa doktoricom Sunom. Suna je iznenađena Guneševom posjetom i njegovim riječima koje su je dirnule duboko u dušu. Kavkaz se sastaje sa Muđelom i ona mu govori kako ne može računati na njihov dio.


Petak, 04.12.2020. u 20:50h (07 i 08)
Najava epizoda:
Suna je uvjerena kako je Kavkaz digao ruku na njenog nećaka, te njen bijes prema njemu postaje još veći. No, Kerem joj otkriva kako pištolj nije Kavkazov i kako on nije kriv za situaciju u kojoj su se našli. Kavkaz pokriva Kerema i prešućuje policiji da je oružje njegovo. Socijalna radnica ispituje Guneša o njegovom životu sa tatom i stvari koje joj on otkrije zadaju bol njenoj duši. Serhat osjeća grižnju savjesti prema Kavkazu i pokušava dokazati Muđeli da su pogriješili prema njima, no ona neće ni da čuje za njih. Guneš pronalazi tajnu kutiju koju Neslihan brižno čuva, te pronalazi u njoj sliku svog tate. Kado pokušava nagovoriti Kavkaza da se priključi borbama u kavezu obećavajući mu veliku svotu novca.