Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h;

(Vazgeç Gönlüm)

„Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha. Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči.

Žanr: drama, Turska
Uloge: Çigdem Batur, Songül Öden, Murat Han
Redatelj: Ayse Teber

 

 

 

Petak, 30.06.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Defne i Mahir moraju čekati dvije godine do usvajanja djeteta. Ta ih vijest slomi. Remzi je ubijen, ali iza sebe ostavlja trag. Džejlan priznaje Salihu da mu je lagala za trudnoću. Salih odmah otrči do Bahar da joj kaže sretne vijesti, ali ona odluči ostati s Mertom. Nije ni svjesna da se ovom odlukom dovela u opasnost. Pod prisilom mora potpisati vrlo važne dokumente.


Ponedjeljak, 03.07.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Defne i Mahir moraju čekati dvoje godine do usvajanja djeteta. Ta ih vijest slomi. Remzi je ubijen, ali iza sebe ostavlja trag. Džejlan priznaje Salihu da mu je lagala za trudnoću. Salih odmah otrči do Bahar da joj kaže sretne vijesti, ali ona odluči ostati s Mertom. Nije ni svjesna da se ovom odlukom dovela u opasnost. Pod prisilom mora potpisati vrlo važne dokumente.


Utorak, 04.07.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Mert drži Bahar zatvorenu u kući, te je uz prijetnju pištoljem prisiljava da potpiše dokumente. U tom momentu stiže Salih, u namjeri da joj saopći dobru vijest. U kuću upada Harputlu i puca u Merta. Tako je na najteži mogući način dokazao svoju očinsku ljubav.Džejlan i Emine odnose Ramizovo pismo u policiju kako bi se situacije s prvom pucnjavom riješila. Suzan im ponovno prijeti.