Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h;

(Vazgeç Gönlüm)

„Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha. Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči.

Žanr: drama, Turska
Uloge: Çigdem Batur, Songül Öden, Murat Han
Redatelj: Ayse Teber

 

 

 

Srijeda, 24.05.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Coşkun se bacio sa litice. Salih ga je pokušao spasiti. Na mjesto događaja stiže Bahar koja pogrešno protumači ono što vidi. Coskun je mrtav. Bahar će policiji dati izjavu u kojoj Saliha smatra krivcem za bratovu smrt. Međutim, tu su i drugi svjedoci događaja koji tvrde da Salih nije kriv. Istina izlazi na vidjelo. Bahar proživljava veoma teške dane. Zbog bola za najmilijima, umire Baharina ljubav prema Salihu.


Četvrtak, 25.05.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Traju pripreme za svadbu. Saliha i Ceylan.U Salihovoj glavi vlada zbrka. Između njega i Bahar vladaju bijes i ljutnja. Sve kulminira kada on pomisli kako je bivša zaručnica kriva što je izgorjela koliba. Ali sprema okrutnu osvetu protiv svog brata. Nitko i ne pretpostavlja rezultat njegovih planova. Hasan je na dobrom putu da otkrije jednu veliku tajnu.


Petak, 26.05.2017. u 22:35h
Najava epizode:
Harputlu je zakasnio na Salihovo vjenčanje. Sve se dodatno zakompliciralo. Salih primijeti da je Harputlu neraspoložen i pokušava razgovarati s njim. Harputlu nije siguran želi li sve ispričati Salihu. Ali i Salih su u stalnom sukobu. Između braće nikada nije bila gora situacija.


Ponedjeljak, 29.05.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Mahir saznaje da Coskun nije seksualno napastvovao Defne. Emine traži od Bahar da se kloni njenih sinova. Ali ne želi sudjelovati u Salihovom planu da Bahar otmu Erena i obavaješava ju o planu. Belgin odvodi dječaka da ga vidi Harputlu, ali se pojavljuje i dječakov otac. Salih saznaje kako je Ali zamijenio DNK test.


Utorak, 30.05.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Bahar je šokirana Alijevom ponudom za brak, ali će i njega iznenaditi odgovor. Salih saznaje od majke za prošnju i bijesan odlazi kod Bahar. Tamo ispliva još šokatnih detalja po njega. Uslijedit će veliki obračun braće i čini se da stvari neće završiti dobro. Bahar ima novo prezime. Dolazak obiteljskog prijatelja Merta će donijeti nove događaje u njen život. Defne ima veoma lijepu vijest za Mahira.