Od utorka do petka u 20:50h!

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

  

 

Petak, 18.05.2018. u 20:50h, (56)
Najava epizode:
Nakon što je Ozanova djevojka orobila njegovu kuću, na Hazalinu laptopu pronašla je originalnu snimku koju je Rahmi dao promijeniti. Nije se mogla suzdržati pa je snimku objavila na internetu kako bi svima dokazala da je Džihan nedužan. Originalnu snimku na internetu vidjele su i Gulseren i Džansu. Keriman i Osman sve se više zbližavaju, a Ozkan čvrsto odluči preuzeti skrbništvo nad Džansu.


Utorak, 22.05.2018. u 20:55h, (57)
Najava epizode:
Snimka koja je objavljena na internetu svima dokazuje kako je Džihan nedužan. Originalnu snimku na internetu vidjele su i Gulseren i Džansu pa su odlučile ispričati se Džihanu zato što mu nisu vjerovale. Dilara i Rahmi su osramoćeni jer im spletka nije uspjela. Ozan napokon prihvati Gulseren u obitelj i posjeti nju i Džansu u njihovu domu. Rahmija dostižu dugovi koje je napravio u Rusiji.


Srijeda, 23.05.2018. u 20:55h, (58)
Najava epizode:
Uprava škole ukorila je Hazal, ali ona ne mari za to. Istoga dana Gulseren je došla u njezinu školu kako bi razgovarala s njome, jer se ne javlja na njezine pozive. Gulseren i Hazal ulaze u taksi i ubrzo dožive prometnu nesreću koju je skrivio vozač dok je razgovarao na mobitel. Rahmi otkrije Dilari da je Hazal podmetnula požar u konjičkome klubu i da je varala na testu. U trenutku kad je Dilara ponovno odlučila Hazal poslati k Gulseren, čula je za prometnu nesreću.


Četvrtak, 24.05.2018. u 20:55h, (59)
Najava epizode:
Gulseren i Hazal još uvijek čekaju pomoć nakon što su doživjele tešku prometnu. Hazalino stanje brzo se pogoršava i gubi mnogo krvi. Dilara je vrlo zabrinuta, a cijela akcija spašavanja prenosi se uživo na televiziji. Dok liječnici pokušavaju doći do plana spašavanja, Gulseren u posljednjem trenutku junački spašava Hazal. Džanan počinje financijski pomagati Ozkanu jer se želi osvetiti Dilari. Planira Ozkanu omogućiti skrbništvo nad Džansu. U međuvremenu, Dilara saznaje da je Ozan bio na večeri u Gulsereninoj i Džansuinoj novoj kući i osjeća se izdano.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1