Od 30. siječnja u 20:50h!

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

  

 

Petak, 23.03.2018. u 20:50h, (28)
Najava epizode:
Gulseren odluči iznajmiti stan prije nego prizna Džihanu da se Ozkan vratio. Dilara Ozkana vidi kao prijetnju, pa odlazi do njega da ga upozori da se drži plana. Ali on je plan promijenio, želi vratiti svoju obitelj. Hazal je zabrinuta za svoju budućnost, Dilara je uvjerava u suprotno, te se ona na kraju opusti. Džihan saziva upravni odbor koji donosi odluku o povećanju kapitala što automatski ostavlja Alpera mimo posla. Alper bjesni te odlazi do Dilare.


Utorak, 27.03.2018. u 20:55h, (29)
Najava epizode:
Hazal u svoj novi dom pozova prijatelje kako bi se pohvalila bogatstvom, ali to ne završi dobro. Taman kad je Ozan počeo osjećati nešto za novu sestru, saznaje kako ga je ona prijavila policiji. Džihan je odlučio povećati svoj udio u tvrtki kako bi mogao prekinuti svoj partnerski odnos s Alperom. Alper nema dovoljno novca da to spriječi te počinje prijetiti Džihanu. Tijekom svađe Alper je izvadio pištolj i slučajno pucao u Džihana. Sve je to vidio i Gulserenin suprug.
Alpera policija uhiti zbog pokušaja ubojstva Džihana. Solmaz prije toga prikriva sve dokaze tog čina jer se boji da će izgubiti krov nad glavom. Gulserenin davno izgubljeni suprug se ponovno zaljubljuje u nju, što se ne sviđa ni Gulseren ni Keriman kojoj to kvari planove.


Srijeda, 28.03.2018. u 20:55h, (30)
Najava epizode:
Ozan i Džansu su ljuti na Dilaru što im je krila da je Džihan u bolnici. Džihan se probudio nakon operacije, ali policiji ne želi odati Alpera. Od svoga odvjetnika traži da sačuva snimke sigurnosnih kamera u svome restoranu, na kojima se vidi da je Alper pucao u njega. Gulseren dolazi u bolnicu posjetiti Džihana, Dilara je ponizi i otjera. Džansu je odlazi tražiti. Ozkan ne odustaje od Gulseren i pokušava je ponovno osvojiti.


Četvrtak, 29.03.2018. u 20:50h, (31)
Najava epizode:
Dilari je odvjetnica rekla da bi u slučaju njezine i Džihanove rastave njihove tvrtke propale. Upravo zato Dilara se odluči pomiriti s Džihanom te se pretvara kao da joj je jako stalo do njega. Čak i djecu koristi kako bi ga dovela kući. Džihan pročita njezinu namjeru, te odmah nakon izlaska iz bolnice ode da se nađe s Gulseren. Zbog Dilarinih jakih veza Gulseren je dobila otkaz i sad više nema kamo otići. Džihanu govori kako ne želi da se više viđaju. Ozkan odlazi u Džansuinu školu kako bi upoznao svoju biološku kćer. Džansu je reagirala drukčije nego Hazal.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1