Od utorka do petka u 20:50h!

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

    

 

Ponedjeljak, 25.06.2018. u 21:00h, (74)
Najava epizode:
Gulseren odluči da Hazal pošalje natrag u vilu jer sumnja da je dobra majka koja može zaštititi svoje dijete. Džihan daje nalog odvjetniku da Hazal dodijeli njegovo prezime. Dilara ne dočekuje Hazal najsrdačnije, ali ona zato konačno osjeti bratsku ljubav kod Ozana. Džihan ne želi da njegov otac bude sam, pa ga ponovno vraća u vilu. Dilara mu ne može oprostiti što se ispričao Gulseren.


Utorak, 26.06.2018. u 21:00h, (75)
Najava epizode:
Policijski službenici Rahmija odvode na ispitivanje, pokažu mu željeznu šipku kojom je pretukao Alpera nakon što je Alper pucao u Džihana te mu kažu da su zaprimili dojavu u vezi s onim što se dogodilo. Na željeznoj šipki nalaze se Rahmijevi otisci prstiju, ali Rahmi im kaže da je njome pokušavao popraviti Alperov auto te je stoga posve normalno da su na njoj nađeni njegovi otisci. Gulseren zauvijek prekida vezu s Džihanom. Istog dana saznaje da joj je umro otac. Hazal se opet okreće lažima, a Džansu se želi vratiti Gulseren.


Srijeda, 27.06.2018. u 21:00h, (76)
Najava epizode:
Džihan i njegov odvjetnik našli su Alpera te su ga odveli na policiju kako bi potvrdio Rahmijevu priču. Džihan, njegov odvjetnik i Rahmi shvatili su da Rahmija policiji nije prijavio Alper te da Džihan ima drugog neprijatelja. Gulseren je odlučila odseliti se u Izmir kako ne bi bila blizu Džihana. Svjesna je činjenice da bi se u protivnom opet zaljubila u njega, što bi moglo ugroziti njezgove izglede da dobije skrbništvo nad Džansu. Džihan pati zbog Gulseren, ali zna da je ona u pravu i da joj ne može ništa ponuditi.


Četvrtak, 28.06.2018. u 21:00h, (77)
Najava epizode:
Ozkanova djevojka Nuraj, koja je u šestom mjesecu trudnoće, došla je u Istanbul iz Njemačke kako bi ga nagovorila da se vjenča s njome. Keriman je Nuraj otvorila vrata svoga doma te je Ozkanu rekla da će Nuraj držati pod kontrolom ako joj uplati novac. Rekla mu je da će u protivnom otežati dobivanje skrbništva na Džansu. Gulseren je odlučna u namjeri da se iz Istanbula preseli u Izmir i nitko je ne može nagovoriti da odustane. Spakirala je stvari, ali Džansu i Hazal nije rekla ništa. Džihan od Derje saznaje za njezin odlazak i to ga potpuno slomi.


Petak, 29.06.2018. u 21:00h, (78)
Najava epizode:
Rahmi je saznao tko je policiji dao željeznu šipku zbog koje je priveden u policijsku postaju. Ovo otkriće ga je šokiralo i ne može vjerovati da ga je ta osoba izdala. Tko to pokušava sabotirati Rahmija? Dilara još uvijek ne odustaje od spašavanja svoje obitelji, pa planira obiteljski izlet. Međutim, sve o čemu Džihan razmišlja jest Gulseren i njezin odlazak.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1