Od 30. siječnja u 20:50h!

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

 

 

Petak, 23.02.2018. u 20:50h, (14)
Najava epizode:
Dilara od svih skriva tajnu da joj je Alper brat. Džihan i Derja smišljaju plan kako da nađu bolji posao za Gulseren. Gulseren ne zna da je posao u korisničkoj službi jedne turističke agencije dobila zahvaljujući Džihanu. Hazal odlazi u konjički klub kako bi upoznala svoga biološkog brata Ozana, ali on ne želi razgovarati s njom i odlazi iz kluba.


Utorak, 27.02.2018. u 20:55h, (15)
Najava epizode:
Gulseren i Hazal odlaze na ručak kod Dilare i Džihana. Gulseren nije svjesna kakvu joj zamku sprema Dilara i kako je sve pripremila kako bi je ponizila. Hazal pokazuje Džansu svoje pravo lice, puna je zavisti i zlobe i svi polako uviđaju što ih čeka s Hazal. Ozan ne želi prisustvovati ručku niti upoznati Hazal. Ali zato se na ručku pojavljuje neželjena Keriman.


Srijeda, 28.02.2018. u 20:55h, (16)
Najava epizode:
Ručak se pretvara u pravu katastrofu kad Rahmi optuži Gulpinar da je zavela njegovog sina i da je žena koja ne preza ni od čega kako bi došla do bogatstva. Džihan bijesan izbacuje oca iz kuće i ne želi ga nikad više vidjeti. Ozan u tuči izbode prijatelja, te ručak pada u drugi plan. Hazal uništi sve Gulserenine stvari i kaže joj da se srami što je kći takve žene. Dilara i Džihan se svađaju i optužuju jedno drugo pred Džansu, njoj to teško pada.


Četvrtak, 29.02.2018. u 20:50h, (17)
Najava epizode:
Nakon svega što se izdešavalo, Džihan odluči da ostavi Dilaru i odlazi od kuće. Nisu ga spriječile ni Dilarine suze. Hazal saznaje da joj je otac slao novac i da ga je Keriman krila od nih. Gulseren od iscrpljenosti završi u bolnici gdje je Džihan pronalazi. Govori mu da je više ne zove i ne traži. Gulseren odluči prespavati kod Derje jer nema hrabrosti opet se suočiti s Hazal.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1