Od ponedjeljka do petka u 20:55h;

(Kinali Kar)

Ali Ogretmen iz Istanbula dolazi u Kinali Kar na mjesto učitelja. U selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. Ali, pronalazi i Nazar. Buntovnu djevojku koja tvrdi da je Ali njena sudbina.
Najavljen njenim snovima, ovaj atraktivni stranac upravo zbog nje je došao u Kinali Kar, samouvjerena je Nazar. To naravno ne odgovara njenoj majci, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Cabbar Agu. No, Nazar će učiniti nepredvidivu stvar. Odsjeće svoju dugu kosu i tako pronaći spas od braka bez ljubavi. Jer, tradicija ovog malog mjesta nalaže da mladenka ne može imati kratku kosu.
Ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek u turskoj ljubavnoj drami Nazar u ulozi Alija Ogretmena, sa atraktvnom Ozlem Conker, koja je slavu stekla upravo ulogom bunotvne Nazar.
„Ja sam osoba koja je počela raditi još od rane mladosti. Posao čovjeka osposobljava u mnogim aspektima te uči ga različitim vrijednostima. Od rane mladosti sam naučila da se borim u životu i mislim da iz toga crpim svoju snagu i energiju. Nisam kukavica niti osoba koja bježi od odgovornosti", izjavila je jednom prilikom Ozlem, pojašnjavajući svoj trnoviti put do uspjeha i slave u svijetu turskih telenovela.

Žanr: drama, Turska

Uloge: Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkiran

Reditelj: Taner Akvardar

 

 

 

 

Utorak, 21.11.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Demir po tko zna koji put otjera Sadik od kuće. Sejit javlja Džabaru kako se Demir udružuje sa Alijevim ocem oko poslova. Ali prizna Nazar kako želi da njih dvoje i Efe budu obitelj, jer ne može podnijeti bol. Nazar odbija, jer se plaši Džabar age. U isto vrijeme ne želi Aliju uskratiti Efeovu pažnju. Zehra se pokuša objesiti.


Srijeda, 22.11.2017. u 22:50h
Najava epizode:
Nazar, Efe i Ali se druže sve intenzivnije. Naivni dječak ipak pati za Džabarom, za kojeg misli da mu je otac. To boli Alija. Nazar traži od njega da i dalje čuva tajnu. Halil donosi u policiju dokaze koje su se našli u rani koju je zadobila njegova kćerka. Policija uhiti Džabara. Zehra dolazi kod Kambera sva u masnicama. Davut prijavi policiji kako ju je Kamber oteo.


Četvrtak, 23.11.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Policija podnosi dokaze protiv Džabara, ali on negira umješanost u pucanj u Nazar. Nakon izjave koju da u policiji, Nazar posjećuje Džabar agu u pritvoru. I Lamija ga posjećuje i donosi mu pištolj. On ga preda policiji kako bi ih uvjerio da nema loše namjere, Riza se bori sa sobom. Osjeća se strancem i želi otići. Sumru je očajna.


Petak, 24.11.2017. u 22:50h
Najava epizode:
Davut dolazi u selo tražiti Zehru. Halil ga otjera. Nakon što je srela Mehmeta u gradu, Pinar je pala u depresiju. Policija mora pustiti Džabara zbog nedostatka dokaza. Halil i Sureja obnavljaju svoje zavjete nakon što je ona odustala od titule načelnice. Džabar aga prekida zabavu jer je došao po Nazar. Hoće li uspjeti u svojoj namjeri?

 

NAZAR popuna

NAZAR popuna 1