Od ponedjeljka do petka u 20:55h;

(Kinali Kar)

Ali Ogretmen iz Istanbula dolazi u Kinali Kar na mjesto učitelja. U selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. Ali, pronalazi i Nazar. Buntovnu djevojku koja tvrdi da je Ali njena sudbina.
Najavljen njenim snovima, ovaj atraktivni stranac upravo zbog nje je došao u Kinali Kar, samouvjerena je Nazar. To naravno ne odgovara njenoj majci, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Cabbar Agu. No, Nazar će učiniti nepredvidivu stvar. Odsjeće svoju dugu kosu i tako pronaći spas od braka bez ljubavi. Jer, tradicija ovog malog mjesta nalaže da mladenka ne može imati kratku kosu.
Ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek u turskoj ljubavnoj drami Nazar u ulozi Alija Ogretmena, sa atraktvnom Ozlem Conker, koja je slavu stekla upravo ulogom bunotvne Nazar.
„Ja sam osoba koja je počela raditi još od rane mladosti. Posao čovjeka osposobljava u mnogim aspektima te uči ga različitim vrijednostima. Od rane mladosti sam naučila da se borim u životu i mislim da iz toga crpim svoju snagu i energiju. Nisam kukavica niti osoba koja bježi od odgovornosti", izjavila je jednom prilikom Ozlem, pojašnjavajući svoj trnoviti put do uspjeha i slave u svijetu turskih telenovela.

Žanr: drama, Turska

Uloge: Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkiran

Reditelj: Taner Akvardar

 

 

 

Petak, 19.01.2018. u 22:15h
Najava epizode:
Sluškinja Hatidže bježi s Lamijinim djetetom kroz sela. Džabar, kojemu položaj vladara sela ovisi o tom dječaku, kreće u potragu. Na putu ga čekaju nepredviđene situacije.


Utorak, 23.01.2018. u 20:55h
Najava epizode:
Džabar sumanuto traga za dječakom o kojem mu ovisi budućnost. Ni ne sluti kakve ga sve prepreke na tom putu čekaju. Hoće li Nazar biti toliko nesretna da joj okolnosti spriječe odvesti dijete na liječenje u grad? Fadik nikako ne može oprostiti Demiru što je otišao u grad s Nazar.


Srijeda, 24.01.2018. u 20:50h
Najava epizode:
Džabar dobija spisak ljudi koji žele raditi na brani. Namjerava svakog od njih zlostavljati. Nazar se u bolnici u gradu sretne s Davutom. To mu potakne povratak pamćenja. Nafile prihvati Zehru kao snahu. Riza se slučajno dokopa Lamijinog djeteta. Vijeće mudraca raspravlja o Džabaru.


Četvrtak, 25.01.2018. u 20:50h
Najava epizode:
Riza s Džabarovim sinom dolazi u Halilovu kuću. Operacija kojom je trebao biti izliječen Efe je uspjela. Demir se i dalje nada kako će ga Nazar pogledati kao muškarca, pa se trudi oduševiti ju dok su u gradu. Jigit sumnja kako će brana donijeti dobro Kinali Karu. Džabar aga pred policijom izvede novi performans. Nagovori Sejita da ga pretuče kako bi završio u bolnici.

 

NAZAR popuna

NAZAR popuna 1