Od 14.08. u 21 sat

(Benim Adim Melek)


 
Melek je prije svega majka. Iako njen životni put nije nimalo lak, majčinstvo je ono što ju drži na životu. Ona je spremna dati sve za svoje troje djece. Dok obnavlja svoj život i počinje sve ispočetka, upoznat će što znači istinska ljubav, ali i bol.

 

Žanr: turska drama

Uloge: Nehir Erdogan, Kutsi, Mustafa Mert Koç

Autor: Cem Akyoldaş

 

Petak, 14.08.2020. u 21:00h (1)
Najava epizoda:
Nakon obavljene praznične molitve, svi u mjestu tradicionalno čestitaju jedni drugima praznik, no Džumali ne želi Midhatu čestitati, te tu već počinju problemi među njima. U Nefisinom konaku je užurbana atmosfera jer se spremaju dočekati muškarce koji stižu kući nakon molitve.. Alpaj ne želi ni čuti za Melek, te bi volio da je umrla.

Subota, 15.08.2020. u 21:00h (2)
Najava epizoda:
Melek ponovo pada u nesvijest na poslu, te je odvoze u bolnicu gdje saznaje da boluje od karcinoma. Alpaj dobija razvod i pakuje stvari iz kuće. Defne odlučuje poći sa ocem. Kadrije saopštava Mustafi da je u drugom stanju, te on odlučuje upriličiti veliko slavlje.

Nedjelja, 16.08.2020. u 21:00h (3)
Najava epizoda:
Melek se prisjeća rastanka s Alpajem i Sejit Alijem, te joj to srce slama. Defni je teško jer otac od nje traži da se brine o svom bratu, te ne smeta njenoj novoj maćehi. Defne želi ići na turneju s momkom, no i to joj se iskomplicira. Melekina tuga ne jenjava jer je još jedno njeno dijete u problemima, Kerema traži policija, ali niko ne zna gdje se on nalazi.