Seriju \"Junska noć\" u programu OBN TV moći ćete pratiti  od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h, petkom u 22:40h;

(Haziran Gecesi)

 

 

Ljubav Havina i Baran  počela je tragedijom, rastavile su ih zavjere i ucjene ali sudbina ih opet spaja. U ovoj seriji sve granice će biti pomjerene. U ovoj priči, bićete svjedoci jedne tragične ljubavi ... Havin je 23-godišnja studetkinja, koja živi sa svojom prijateljicom Lale. Njih dvije, zajedno se bore za egzistenciju, zaradjuju za stanarinu i druge troškove zajedničkog života. Lale će im pronaći posao hostese u jednoj političkoj stranci. Havin oklijeva, ali očajnički joj je potreban novac, tako da će pristati. Radeći kao hostesa upoznaće Barana, sina jednog od političara.Havin i Baran će se zaljubiti, postaće vrlo bliski, potpuno predani jedno drugom i zajedno će planirati venčanje iako se Baranovoj majci ona ne dopada. Na putu ka mjestu gdje će se održati vjenčanje, doživjeće saobraćajnu nesreću u kojoj će oboje preživeti, ali će Havin biti teško povrijeđena. Kumru, Baranova majka, pravi dogovor sa Havin. Pomoći će joj u životu, ako ostavi njenog sina i ode iz njegovog života. Nesrećna devojka oklijeva i na kraju ipak prihvata ponudu. Baranu je rečeno da Havin nije preživela. Poslije žalosti za njom, Baran će se oženiti sa Duigu, koja mu je ublažila tugu za izgubljenom ljubavi i za koju je njegova majka oduvijek mislila da je prava žena za njega. Godinama kasnije, Baran ima troje dece i živi u srećnom braku sa Duygu, svojom odabranicom, međutim, nedugo nakon toga, sasvim slučajno sreće Havin. Ona se vratila, ali kao druga osoba pod imenom Sibel.

 

U ovoj priči gledate tragičnu ljubavnu priču između Havin, Barana i Duygu. Da li će Baran nastaviti voljeti Havin? Kako će reagirati kada ugleda djevojku Sibel koja izgleda kao njegova prva ljubav? Hoće li Duygu uspjeti ukrasti Baranovo srce?

 

Žanr: drama, Turska, (2004)

Uloge: Naz Elmas, Ozcan Deniz, Burcu Kara, Nebahat Çehre, Demir Karahan, Cevdet Aricilar, Sehsuvar Aktas, Gökçe Yanardag, Özge Özder, Muhammed Cangören, Erdal Cindoruk, İsmail Düvenci

Reditelj: Andaç Haznedaroğlu

 

 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 17.01.2017. u 20:50
Najava epizode: 
Pod prijetnjama svi Ajdinovi polako psihički pucaju. Kada Duygu sa djecom dolazi un kuću u kojoj se obitelj krije,to dodatno zakomplicira sve odnose. Kumru počinje svoju istragu oko Harunove kćerke, jer misli da ugrožava njihove planove. Denise počinje svoju istragu nakon što primjeti zanimljivu koincidednciju.
 
Srijeda, 18.01.2017. u 22:50
Najava epizode:
Odnos između Ajše i Hamdija je sve kompliciraniji. On pokušava pokazati svoju nakolost, ali ona je hladna. Kemal dolazi posjetiti Duygu, ali Havin sprječava Barana da učini novu glupost. Su je izvršila samoubojstvo skočivši s terase. Denise za to vrijeme pokušava riješiti Cemalov slučaj i dolazi do važnih tragova.
 
Četvrtak, 19.01.2017. u 20:50
Najava epizode:
Lale i Levon imaju financijskih problema zbog novonastale situacije. Havin im nudi pomoć. Denise pokušava ubijediti Ugura da odustane od plana i daje mu ponudu. Baran odlazi da se konačno obračuna s Kemalom kada on dođe po Duygu da je izvede na ručak.Havin iritira takvo njegovo ponašanje. Ugur uspijeva snimiti Sezaijevo priznanje. Denise ima dokaz.
 
 
 
 

 

\"\"

 

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"