Od 09.09. u 22 sata

(Halka)

 

 

Prije 20 godina dogodilo se ubojstvo, čije okolnosti ni danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku postaju stigne snimak ubojstva na kojemu se vidje ubojice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

Glavni policijski inspektor odlučuje angažirati sina žrtve ubojstva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak bit će da se infiltrira u redove organizirane kriminalne skupine bivših prijatelja i suradnika njegovog oca, koji su ga i ubili.

Ono što Kan ne zna je da on možda i nije sin svog oca, a ono što ne zna policija je koliko je kriminalna skupina velika i protiv koga se zapravo bore.

 

 

Žanr: turska drama

Uloge: Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan

Autor: Volkan Kocatürk

 

 

Utorak, 22.09.2020. u 22:00h (10)
Najava epizoda:
Šener dovodi konobara Emraha u skrovište i tako mu pomaže da se sakrije od Terzija. Ubrzo potom, nalijeće na Terzija koji mu naređuje da pronađe Emraha. Šener javlja Iskenderu da se Terzi vratio iz  Njemačke i da traga za konobarom. Irem traži uslugu od prijateljice da  joj pomogne otkriti šifru. Terzi ubija nekolicinu Iskenderovih ljudi,  te se iskaljuje na Šeneru. Džemal i Bahar nastoje saznati u kakvoj je Džihangir vezi sa odbjeglim konobarom. Ilhan odlazi kod Iskendera i traži da mu isporuči Emraha. No, ovaj pristaje pod uvjetom da mu Ilhan preda Kana Karabuluta.


Srijeda, 23.09.2020. u 22:00h (11)
Najava epizoda:
Bahar saznaje lokaciju konobara, te ju krijući od Džemala javlja Kanu. Ali ne zna da Obavještajna prisluškuje Kanov mobitel. Nemajući više razumijevanja za nju, Džemal joj otkriva da zna da je krtica ubačena u njegov tim. Kan i Džihangir uspijevaju se domoći Emraha, ali i ne slute u kakvoj su se opasnosti našli. Irem se po povratku po USB koji je predala na dekodiranje, suočava sa smrću.  


Četvrtak, 24.09.2020. u 22:00h (12)
Najava epizoda:
Šener obavještava Iskendera kako je Terzi počistio jadnog konobara i kako su i Džihangir i Kan bili prisutni na mjestu zločina. Iskender saznaje da je Kan sin Humejre i Erena Karabuluta. Bahar se oprašta od Kana, a on joj govori kako se njihova priča još nije završila. Ilhan upozorava Džihangira da se drži podalje od Terzija. Odlučivši se baviti poslom njenog oca, Mužde susreće Džihangira i pokušava od njega doći do važnih informacija. Dolazi do okršaja između Džemala i Altana. Navodno ne vjerujući u postojanost Halke, Altan želi obustaviti operaciju i ponovo strpati Kana u zatvor. Džemal uvjerava Kana kako mu želi pomoći i kako je na njegovoj  strani...


Petak, 25.09.2020. u 22:00h (13)
Najava epizoda:
Ilhan od organizacije dobiva zeleno svjetlo da ubije Iskendera. Međutim, ne želeći da bude njihov pijun, Džihangir se protivi sudjelovanju u tomu. S druge strane, taj bi posao mogao biti Kanova i Baharina karta za ponovnu suradnju sa policijom, zbog čega Kan nastoji uvjeriti Džihangira da pristane na zadatak. Nesvjestan opasnosti koja vreba, Iskender razmatra primanje svoje kćeri u organizaciju.