Gomorrah

Ovo je insajderska priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima Cira, poslušne i samouvjerene desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, čija je odanost stavljena na kušnju do granica.
Era klana Savastano, koji je nekoć nedvojbeno vladao Napuljem, čini se beznadno završena: kum klana Pietro Savastano izgubio je razum iza rešetaka, njegovu suprugu Immu i sina Gennyja upucao je Pietrova vlastita bivša desna ruka Ciro. No Pietrova mentalna bolest samo je smicalica kako bi pobjegao, a kad to učini, pokušat će vratiti ono što je nekad bilo njegovo. U najvećem vakuumu moći u povijesti Camorre mnogi se natječu za nekadašnje Savastanovo kraljevstvo, u prvom redu Ciro „Besmrtnik“ i njegov bivši suparnik, a sada saveznik, Salvatore Conte. Povećavajući moć, karizmu i sirovu snagu, Ciro i Conte predsjedaju novoosnovanim, krhkim savezom i ne prežu ni pred čim da nametnu svoju volju, posebno protiv nekolicine koji su ostali vjerni Savastanu i sada žive izolirano i nadaju se Pietrovu uskrsnuću. Nemojmo zaboraviti ni Gennyja za čije se vladavine srušilo carstvo koje je desetljećima izgrađivao naporan rad njegova oca. No on je izbjegao smrt i vratio se na pozornicu. Pietro, Genny, Ciro i Conte: četvorica muškaraca u nasilnoj mreži krvi i ljubavi, mržnje i osvete. Mreži u koju traže pristup jednako okrutni pridošlice.

 

Žanr: triler

Glavne uloge: Marco D'Amore, Salvatore Esposito, Fortunato Cerlino

Kreatori: Leonardo Fasoli, Stefano Bises, Roberto Saviano

  

 

Nedjelja, 20.05.2018. u 23:00h, (16)
Najava epizode:
U Napulju je uspostavljena nova vladavina. Conte je sada glavni, jer je nastao vakum nakon razilaženja klana Savastano. U međuvremenu, Pietro je spreman napraviti novi korak. primiče se Conetaovom skrovištu.


Ponedjeljak, 21.05.2018. u 23:00h, (17)
Najava epizode:
Ciro se odlučuje za razgovor sa Genny-jem kako bi izbjegao totalni rat bandi. Genny pristaje, ali zahtijeva da se sve odigra po strogim pravilima njegova oca. Hoće li Ciro pristati i je li to nova zamka?


Utorak, 22.05.2018. u 23:00h, (18)
Najava epizode:
Nakon izlaska iz zatvora Don Pietro uviđa da će teško vjerovati ljudima. Ovoga se puta na udaru nađe Genny s kojim se otac odlučuje obračunati zbog nedavnih postupaka. No Genny nije više tako mali i bezopasan.


Srijeda, 23.05.2018. u 23:00h, (19)
Najava epizode:
O'Principe uživa kako njegova popularnost raste. Međutim, dok je gradio novi ogranak Camorristija pojavili su se mnogi neprijatelji. U svijetu mafije nije dobro biti ni pod svjetlima reflektora.


Četvrtak, 24.05.2018. u 23:00h, (20)
Najava epizode:
Ciro svjedoči strašnom ubojstvu i odluči pronaći krivca. Međutim, u klanovima sve kuha i on se osjeća odgovornim da nekako pokuša spriječiti eskalaciju mržnje i nasilja.

 

GOMORRAH P1

GOMORRAH P2

GOMORRAH P3