Od ponedjeljka do petka u 20:00h;

(Elif)

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?

Žanr: drama, Turska, (III - sezona 2016-2017.)

Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim

Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

 
 
 

 

 

Petak, 18.08.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Murat s nevjericom prihvata u sve povlastice koje mu direktor nudi, pod izgovorom da se želi iskupiti za ono što je preživio na poslu. Elif pokušava naučiti svirati violinu koju joj je Jusuf poklonio, ali smatra da će u tome teško uspjeti. Indži je bodri. Arzu, pod utjecajem sna, odlazi do Melek i optužuje je za smrt bebe. Istodobno smatra da Emirogluovi skrivaju Gondžu u kući. Selim je bijesan kada ugleda Arzu. Nakon što mu Zejnep i Melek objasne da Arzu nije dobro i da ima psihičkih problema, teška srca pristaje da je ipak vrate na imanje.


Ponedjeljak, 21.08.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Lejla pravi Jusufu kolač i odnosi u knjižaru. Nakon što tamo nađe samu Elif shvata da izmeđe Jusufa i nje postoji jaka povezanost, te odlučuje to pokvariti. Jusuf odvodi Elif na ispit. No na kraju ispita Melek i njega čeka ružno iznenađenje. Saznaju da Elif nije bila na ispitu. Melek je uvjerena da ju je Arzu otela. Arzu to poriče, no Melek i Jusuf joj ne vjeruju.


Utorak, 22.08.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Premda su Emirogluovi sigurni u to kako je Arzu otela Elif, istina je potpuno drugačija. Manijakalna ljubav tjera Lejlu na drastične korake. Njen plan da privuče Jusufovu pažnju izjalovi se kada Šule odvede Elif na Arzuino imanje i preda ju prvoosumnjičenoj. Arzu, ushićena i sretna zbog toga, zatvara Elif u ostavu.


Srijeda, 23.08.2017. u 19:35h
Najava epizode:
Lejlin strah se povećava kada sazna što je sve Arzu spremna učiniti. Odlučuje što prije izbaviti Elif iz njenih ruku, te sa Šule odlazi na imanje. Međutim, Umit ih spriječava u njihovoj namjeri. Elifin bijeg i strah probude kod Arzu sjećanja na izgubljenu kćer.


Četvrtak, 24.08.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Arzu zbog jakih lijekova gubi zdrav razum. Počinje umišljati da je Elif Tugče. Njeno ponašanje dodatno plaši Elif. Jusuf ne može više podnijeti patnju ukućana, te odlučuje ponovno otići na imanje i potražiti djevojčicu. Lejlu sve više grize savjest zbog svega što je prouzrokovala. Hoće li Jusuf uspjeti pronaći Elif i hoće li mu Lejla pomoći?