Svakim danom u 20:55h

(Erkenci Kus)

 

Nihat (Berat Yenilmez) je glava obitelji i jako je bolestan od asme, neaktivan je, slab i vrijeme provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao uživati u njemu njegova kćerka Sanem (Demet Özdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihatin obozava Sanem i zbog toga je zove Erkenci Kuş (Ptica Ranoranilica). Pored toga Sanem svako jutro otvara prodavnicu svoga oca koja je u naselju u kojem žive i radi u njoj.
Za razliku od njenje sestre Lejle (Öznur Serçeler), Sanem je prirodna i vesela mlada ljupka djevojka. Lejla po cijeli dan radi u magazinu "Kontes". Kada Sanem sazna da u tom magazinu traže radnike, aplicira za posao.
Vlasnik magazina Aziz ima dva sina: Džana (Can Yaman) i Emrea (Birand Tunca). Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Emre je mlađi brat i potpuna je suprotnost - on je financijski direktor magazina.
Sanem se ubrzo nađe između dvije vatre jer se oba brata zaljube u nju. Ona mora birati između Emrea koji joj je pomogao kad je bilo najteže i Džana za kojim joj srce ludi.


 

Žanr: turska drama

Uloge: Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler

Autori: Cagri Bayrak i Aytac Cicek

 

 

Utorak, 11.08.2020. u 21:00h (159)
Najava epizoda:
U kvartu vlada uzbuđenje obzirom da se snima reklama. Glavne akterke reklame su Mevkibe, Melahat i Mihriban. Sanem je iznenađena kada joj Ajča donese knjigu da potpiše i otkrije kako se divi njenom radu. Huma odlučuje otići u Austriju jer smatra da će tako biti bolje za sve.

Srijeda, 12.08.2020. u 21:00h (160)
Najava epizoda:
Mihriban tješi Džana i govori mu kako ne smije izgubiti Sanem. Ajča se udvara Džanu, ali on ne odgovara na njeno udvaranje. Sanem doživljava nesreću nakon koje glumi da se ne sjeća Džana.

VELIKO FINALE
Četvrtak, 13.08.2020. u 21:00h (161)
Najava epizoda:
Džan dolazi na željezničku stanicu kako bi zaustavio Sanem i priznao joj da se ponovo zaljubio u nju iako se ničega ne sjeća od ranije ali...