Svakim danom u 20:55h

(Erkenci Kus)

 

Nihat (Berat Yenilmez) je glava obitelji i jako je bolestan od asme, neaktivan je, slab i vrijeme provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao uživati u njemu njegova kćerka Sanem (Demet Özdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihatin obozava Sanem i zbog toga je zove Erkenci Kuş (Ptica Ranoranilica). Pored toga Sanem svako jutro otvara prodavnicu svoga oca koja je u naselju u kojem žive i radi u njoj.
Za razliku od njenje sestre Lejle (Öznur Serçeler), Sanem je prirodna i vesela mlada ljupka djevojka. Lejla po cijeli dan radi u magazinu "Kontes". Kada Sanem sazna da u tom magazinu traže radnike, aplicira za posao.
Vlasnik magazina Aziz ima dva sina: Džana (Can Yaman) i Emrea (Birand Tunca). Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Emre je mlađi brat i potpuna je suprotnost - on je financijski direktor magazina.
Sanem se ubrzo nađe između dvije vatre jer se oba brata zaljube u nju. Ona mora birati između Emrea koji joj je pomogao kad je bilo najteže i Džana za kojim joj srce ludi.


 

Žanr: turska drama

Uloge: Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler

Autori: Cagri Bayrak i Aytac Cicek

 

 

Ponedjeljak, 06.04.2020. u 21:00h (32)
Najava epizoda:
Uposlenici Odlične Ideje su primorani naći novog glumca. Izabrani Osman, pokazuje se izvrsnim u svojoj novoj ulozi. Muzafer je ljubomoran na Džana kojeg Sanem predstavlja kao svog spasitelja nakon što skupa mokri izađu iz mora. Džejdžej je nervozan, jer Ajhan ne shvata da je on zaljubljen u nju. Džan nagovara Sanem da provedu noć skupa na otvorenom zraku, te organizira zajedničko noćenje u šatorima kako njena mama ne bi posumnjala.


Utorak, 07.04.2020. u 21:00h (33)
Najava epizoda:
Nihatova ekipa je uzbuđena zbog toga što rade katering na snimanju reklame. Mevkibe se želi uključiti u to. Ajlin pokušava navesti Pelin da misli kako Sanem i nije tako bezopasna kada je u pitanju Džan. U agenciji je neobično stanje obzirom da moraju noćiti u šatorima kako bi što prije završili snimanje reklame. Mevkibi se ne sviđa ta ideja, ali smiruje ju to što je sve pod Džanovom kontrolom. Muzaffer je ljubomoran na Osmana, te neprestano ometa snimanje.


Srijeda, 08.04.2020. u 21:00h (34)
Najava epizoda:
Mevkibe i Nihat su zabrinuti za svoju kćer, jer misle da je njeno zanimanje za Džana jednostrno. Sanem saznaje da Polen ima rođendan, te joj odlučuje prirediti rođendansku zabavu kako ne bi ostala sama sa Džanom. Džejdžej priznaje Ajhan da je zaljubljen u nju. U želi da se dopadne Džanu, Sanem pravi ćevape koji nisu ukusni kako ona misli. Lejla se raduje zbog predstojeće večere sa Emreom, ali potom saznaje da je on smetnuo sa uma dato obećanje. Osman shvata da je Lejla zaljubljena u Emrea.


Četvrtak, 09.04.2020. u 21:00h (35)
Najava epizoda:
Ajhan se zaljubljuje u Džejdžeja. Ova situacija je potpuno nova za nju, te ne zna kako da se ponaša. Sanem je slomljena kada joj Guliz otkrije kako će Polen živjeti sa Džanom. Njena osjećanja postaju pomiješana kada joj u opernoj Sali priđe Džan baš kao i na gala večeri, jer tako otkriva da je on njen Albatros. Mevkibe i Nihat primjećuju Sanemino neobično stanje, ali ne razumiju razlog toga.


Petak, 10.04.2020. u 21:00h (36)
Najava epizoda:
Osman donosi Nihatu i Mevkibe zarađeni novac i oni su sretni jer će sudjelovanjem na katerinzima pripomoći Sanem da podmiri dug. Ajhan obavještava Mevkibe da bi mogla zaraditi prodavajući jela, te Mevkibe ostaje oduševljena ovom idejom. Tenzije između Ajlin i Deren ne popuštaju. Sanem je iznenađena dolaskom njenog oca u firmu, tim više što dolazi u nezgodnom trenutku. Zabrinuta zbog telefonskog razgovora sa Džejdžejem, Ajhun ispituje Mevkibe o osjećaju ljubomore. Ajlin se pokušava dodvoriti uposlenicima firme.


Subota, 11.04.2020. u 21:00 (37)
Najava epizoda:
Sanem je teško jer je pokvarila Džanov najdraži fotoaparat, ali on ju uvjerava da se može riješiti. Mevkibe se kaje jer je ishitreno donijela odluku o internet usluzi pripremanja hrane. Guliz se pokušava približiti Osmanu na setu. Džan pokušava uvjeriti Sanem da nema ništa s Polen. Ajlin i Deren su u novoj borbi osvajanja kampanje za svoje firme. Džan Emreu otkriva svoja osjećanja prema Sanem.


Nedjelja, 12.04.2020. u 21:00h (38)
Najava epizoda:
Sanem priznaje Osmanu i Ajhan kako se iskreno zaljubila u Džana, a oni je savjetuju da ga zaboravi. Ajlin je užasnuta zbog ljubavi koja se rađa između Džana i Sanem i obećava Emreu kako će smisliti plan da ih razdvoje. Džan slučajno otkriva kako je njegov najbolji prijatelj Metin u dosluhu sa njegovom majkom, te mu daje otkaz. Unatoč nagovorima Emrea i Akifa da promijeni mišljenje, Džan insisstira u svojoj odluci ne mogavši podnijeti to što mu je prijatelj lagao.