Od utorka do petka u 23:20h;

(Dexter)

Ova kriminalistična drama vodi nas duboko u mračni um serijskog ubojice i prisiljava gledatelje da se bore s etičkom dilemom dok pokušavaju razlučiti dobro od lošeg. Koliko puta smo ostali razočarani dvojbenim sudskim osudama? Koliko puta su silovatelji, ubojice i pedofili ostali na slobodi ili dobili male kazne i taj način dobili priliku da ponove zločin? Koliko puta smo poželjeli da sami presudimo onima koji su učinili najteže zločine? Tko određuje mjeru pravde i kazne? Upravo će ova pitanja biti na razmatranju dok će gledateljstvo nestrpljivo iščekivati nove nastavke „Dextera". Možda ćemo tada dobiti žuđeni odgovor mora li se pravda ponekad zadovoljiti zločinom i ubojstvima koje zaslužuju najstrožu osudu i sudski progon. U slučaju Dexterovih aktivnosti presuda bi mogla biti u najmanju ruku šokantna.

Žanr: kriminalističa serija (SAD)

Kreator: James Manos Jr

Uloge: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Vélez

 

 

Petak, 24.03.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Debra se uspješno oporavlja od pucnjave, no emocionalno je slomljena zbog Lundyjeve smrti i ostalih trenutačnih događaja u svom životu. Dexter se, pak, nađe bliže nego ikad ubojici kojeg lovi već duže vrijeme.


Ponedjeljak, 27.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Dexter je na tragu ubojice kojeg traži. Međutim, što mu je bliže, shvaća da bi mogao mnogo naučiti od te zvijeri. S druge strane, Debra je skinuta sa svog slučaja i razmišlja o tome da riskira karijeru i zaobiđe određena pravila u ime pravde.


Utorak, 28.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Čini se kako je Dexter napokon uspio izbalansirati posao, obitelj i svoju mračnu stranu. No svjestan je da to ne može trajati vječno. Niz ubojstava vodi ekipu do poznatog fotografa kojeg Dexter smjesti na vrh svoje liste za likvidaciju.


Srijeda, 29.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Dexter zna kako je kod njegova oca napravljen da ga zaštiti od razotkrivanja. No kada počini jednu kardinalnu pogrešku, pita se je li kod namijenjen da ga zaštiti od nečega još opasnijeg - emocije. Dexter odlazi na put sa serijskim ubojicom kako bi dobio direktan uvid u njegov prljavi um.


Četvrtak, 30.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Dexter pokušava shvatiti serijskog ubojicu tako što razgovara s njegovom obitelji; otkriva kako Arthur Mitchell možda ipak nema tako savršenu masku kako je mislio. Dok Dexter izbiva iz kuće, Riti pomaže zgodni susjed koji nema toliko časne namjere kako je Rita mislila.