Od utorka do petka u 23:20h;

(Dexter)

Ova kriminalistična drama vodi nas duboko u mračni um serijskog ubojice i prisiljava gledatelje da se bore s etičkom dilemom dok pokušavaju razlučiti dobro od lošeg. Koliko puta smo ostali razočarani dvojbenim sudskim osudama? Koliko puta su silovatelji, ubojice i pedofili ostali na slobodi ili dobili male kazne i taj način dobili priliku da ponove zločin? Koliko puta smo poželjeli da sami presudimo onima koji su učinili najteže zločine? Tko određuje mjeru pravde i kazne? Upravo će ova pitanja biti na razmatranju dok će gledateljstvo nestrpljivo iščekivati nove nastavke „Dextera". Možda ćemo tada dobiti žuđeni odgovor mora li se pravda ponekad zadovoljiti zločinom i ubojstvima koje zaslužuju najstrožu osudu i sudski progon. U slučaju Dexterovih aktivnosti presuda bi mogla biti u najmanju ruku šokantna.

Žanr: kriminalističa serija (SAD)

Kreator: James Manos Jr

Uloge: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Vélez

 

 

Utorak, 28.02.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Dexter je uspio posložiti svoj život u samo nekoliko mjeseci. No slučajno ubojstvo nevinog čovjeka moglo bi sve vratiti na staro… Naime, Dexter je zabunom ubio drugog čovjeka umjesto mrskog dilera droge, Freda Freeboa Bowmana. Dexter se pita ima li još potrebe za "Harryjevim kodom". U međuvremenu, Debra želi postati detektivka i odbija surađivati u istrazi kolege Quinna, dok Rita doznaje da je trudna.


Srijeda, 01.03.2017. u 23:20h
Najava epizoda:
Rita i Dexter moraju donijeti odluku o njezinoj trudnoći. Dexter misli da nije sposoban podizati dijete, ali ni u potpunosti se obećati svojoj novoj obitelji. Dexter i dalje pokušava uloviti Freeboa. Siguran je da je on još u gradu jer je pronađeno tijelo nove žrtve, njegove djevojke Teegan Campbell. Želi pronaći Freeboa prije policije… No Freeboa traži i Miguel Prado, pomoćnik okružnog tužitelja, kako bi osvetio smrt svog brata.


Četvrtak, 02.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Nakon susreta s pedofilom koji je bacio oko na novu žrtvu, Dexter mora odlučiti što učiniti s njim. Miguel i Dexter doznaju da Freebo nije ubojica nedavno pronađene žrtve i traže način kako to dokazati kolegama u Odjelu za ubojstva.


Petak, 03.03.2017. u 23:20h
Najava epizode:
Nakon propale prosidbe, Dexter mora uvjeriti Ritu kako misli ozbiljno i zaista želi obitelj s njom. Miguel i Dexter zabrinuti su zbog Ramona, Miguelova brata, koji je fokusiran samo na pronalazak Oscarova ubojice. U međuvremenu, Rita dobija otkaz, a Debra i Quinn istražuju smrt muškarca kojeg je ubila zaručnica.