Od 19. veljače u 23:00h!

(Orphan Black)

 

Orphan Black je prvenstveno kompleksna i iznimno zanimljiva priča koja se, igrajući se sa različitim žanrovima, polako, ali sigurno uvlači pod kožu gledatelja. Fantastične role glumačke ekipe su onaj specijalni sastojak koji će vas potpuno očarati i „navući“ na ovu seriju. Orphan Black prilično dobro kombinira elemente serijaliziranog trilera sa uzbudljivim preokretima, kao i laganiji, komičan ton u jednom prilično zabavnom pakiranju.
Serija prati Sarah, siroče sa ulice koje svjedoči samoubojstvu žene koja izgleda skoro isto kao i ona. Sarah preuzme njezin identitet i uz pomoć novca mrtve žene namjerava riješiti sve svoje probleme. Problemi nastaju kada ona shvati strašnu istinu – Sarah i ta žena su ustvari klonovi te ih postoji još i više. Ona kreće u napetu potragu za njihovim tvorcem, utrkujući se istodobno s tajanstvenim ubojicom koji ih ubija jednu za drugom.

 

Žanr: Triler, Drama, Misterija

Glavne uloge: Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris, Kevin Hanchard

Autori: Graeme Manson, John Fawcett

 

 

 

Nedjelja, 25.02.2018. u 23:00h S01E06+07 (05+06)
Najava epizode:
Kada klonovi otkriju kako su sio zlokobnog eksperimenta, Sarah počinje sumnjati u Bethinog dečka Paula. Dok i Sarah i Alison postaju paranoične i pomišljaju kako ih njihovi ljubavnici ustvari nadgledaju, Vic otkriva da je Sarah ipak živa.
Dok Sarah traga za odgovorima mora ipak to prekinuti posjetom podzemlju. Paranoja koju doživljava Alison je na vrhuncu i mogla bi ugroziti sve klonove. Ali kada se svijet Sarah, Alison i Beth sudari, Sarah mora odlučiti kome može vjerovati.


Ponedjeljak, 26.02.2018. u 23:25h S01E07 (07)
Najava epizode:
Kada Paul iznenada nestane, Sarah je prisiljena suočiti se sa urotom sama. Kada Paul sazna kako je Sarah krila neke podatke od njega, njihov odnos je ugrožen. Cosima se približava Delphine.


Utorak, 27.02.2018. u 23:05h S01E08 (08)
Najava epizode:
Art i Angela istražuju Sarin život. Alison doživljava strasnu aferu sa suprugom svoje prijateljice. Paul se suočava s novim problemima. Helena nalazi Sarinu slabu točku.


Srijeda, 28.02.2018. u 22:50h S01E09 (09)
Najava epizode:
Kirin život je ugrožen i Sarah je prisiljena na rat. Dr. Leekie traži od nje da razmisli bolje o osvetničkom putu. U međuvremenu, Cosima suočava sa istinom Delphine i traži od nje da izabere stranu.


Četvrtak, 22.02.2018. u 23:00h S01E10 (10)
Najava epizode:
Dr. Leekie nudi dogovor Alison i Cosimi. Sarah se susreće sa Rachel Duncan. Delphine pokušava uzeti odštetu, a Alison sabrati rasute komadiće svoga života. Helena bježi.