Radnim danom u 18 sati
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

 

Petak, 18.05.2018. u 18:00h, (68)
Najava epizode:
Sve Kalenderove žene pokušaju izvršiti samoubistvo, te su njihovi sinovi raspamećeni. Kalender-aga je napustio konak i ne žele mu ništa javljati. Za njihovu zlu sudbinu okrivljuju Bellu koja je željela da istina izađe na vidjelo. Baran, skrhan od tuge, odlučuje se predati vlastima, ali ga Kalender-agini sinovi sprečavaju. Dilan dolazi kod Širin i govori joj kako želi da ponovno budu prijateljice i priznaje da još voli Ferhata.


Ponedjeljak, 21.05.2018. u 18:00h, (69)
Najava epizode:
Kalender i dalje traži Asude, te ga dolazak Kamila bez nje rastužuje. Dilan pokušava pokazati Ferhatu da ne treba patiti zbog Širin, jer ona osjeća nešto prema njemu, ali on to ne primjećuje. Asude dolazi sa gomilom žena u konak da se obračuna sa Kalenderom. Međutim saznaje da je Kalender nevin, te da su sve smislile njegove žene zajedno sa djecom. Kako bi se iskupila pristaje ići na večeru sa Kalenderom.


Utorak, 22.05.2018. u 18:00h, (70)
Najava epizode:
Kalender-aga vodi Asude na nezaboravno putovanje. Na putovanje idu također Hazar i Bella te Kamilla i Kamil. Bella u hotelskom restoranu susreće Barana i Širin i pokušava ih zaštititi od očiju Hazara, no, bivaju razoktriveni. Hazar je šokiran ponašanjem svoje sestrice Širin, a ona mu priznaje da je možda zaista zaljubljena u Barana. Dolazi do dirljive scene između brata i sestre.


Srijeda, 23.05.2018. u 18:00, (71)
Najava epizode:
Kalender priređuje Asude nezaboravan dan zbog čega njegove žene umiru od radoznalosti i čekaju ga čitav dan kući. Kamilla pokušava nagovoriti Bellu da bježi od kuće i obećava joj da će joj naći koga god ona želi. Asude odlazi i ostavlja Kalendera zbog čega on pada u depresiju i odlučuje ostaviti sve i živjeti drugi život. Zbog toga netko treba doći na mjesto age, a njegovi sinovi zbog svoji majki i žena ne mogu se dogovoriti.


Četvrtak, 24.05.2018. u 18:00h, (72)
Najava epizode:
Trojica braće se dogovaraju da će jedan od njih lažno preuzeti titulu age i baš kad se Gokhan sprema preuzeti zastavu, djed Korkut im pravi iznenađenje. Pošto mu se vratila pamet, priopćava im da ima još jednog sina kojem će predati svoju titulu. Kalender-aga im govori kako je nesposoban i o čemu drugom misliti osim o svojoj ljubavi. Tri agine žene traže pomoć od Belle kako bi ih sredila da izgledaju poput Asude i agi se ponovno dopadnu.

 

bella popuna 1

bella popuna 2