Radnim danom u 18 sati
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

 

Srijeda, 25.04.2018. u 18:00h, (51)
Najava epizode:
Asije nagovara Husne da iskoristi Hazara koji se opio na zabavi. Nadajući se da će stric Ševki natjerati Hazara da je oženi, ukoliko bude nešto između njih, Husne odlučuje spavati u Hazarovom krevetu. Budući da se nakon pijanstva Hazar ničega ne sjeća, ukućani sumnjaju u njih. Bella se nakon ovog nemilog događaja odluči ponovno vratiti u Istanbul.


Četvrtak, 26.04.2018. u 18:00h, (52)
Najava epizode:
Bella odlazi od Hazara misleći da ju je prevario sa Husne. Kamilla je sretna što se napokon udaljila od Bozoka, a Kamil tuguje za svojim prijateljem. Kalender-aga je bespomoćan i pati za Kamilom, a ni zbog tuge njegovog sina nije mu svejedno. Baran uvjerava Širin da će je voljeti do smrti, a ona više ne vjeruje nijednom muškarcu. Temel pokušava ukrasti Bellu, no Hazar ih ipak sustiže i vodi Bellu sa sobom.


Petak, 27.04.2018. u 18:00h, (53)
Najava epizode:
Hazar uspijeva odgovoriti Bellu od odlaska u Istanbul. Husne priznaje da se ništa nije dogodilo između nje i Hazara, te da je sve to bilo dio Asijinog plana. Hazar priznaje Ševkiju kako je oženio Bellu, te da nitko osim njegovog oca nije to podržao. Bella i Hazar su ponovno sretno zaljubljeni dok se ostatak obitelji susreće sa opasnostima u šumi.


Ponedjeljak, 30.04.2018. u 18:00h, (54)
Najava epizode:
Bozoci uživaju u ljepotama crnomorskih krajeva upuštajući se u razne avanture. Po povratku kući, dolazi do obračuna između Muselima i Kalender-age, te Kalender-aga šalje svog oca i Musellima na visoravan. Nazgul razglašava vijest da je Bella u drugom stanju, a ona to nije. Ipak, saznaje da je ozdravila i da je vjerovatnost da ostane u drugom stanju znatno povećana.


Utorak, 01.05.2018. u 18:00h, (55)
Najava epizode:
Policajci tragaju za Baranom, pa on utočište traži u konaku Bozokovih. Dilan dolazi sa njim i to stvara nemir u kući. Kalender-aga sakriva Barana u skladište, gdje dolazi do razmirica između njega i Ferhata. Širin uživa u ovoj situaciji i poigrava se sa obojicom. Džemil javlja Kalender-agi da su arapski prosci najavili dolazak u njihovu kuću kako bi vidjeli Turkmen. Kamilla je i dalje u depresiji.

 

bella popuna 1

bella popuna 2