Od 14. veljače u 18 sati
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

 

Petak, 23.02.2018. u 18:00h, (08)
Najava epizode:
Nakon početnog šoka svi žele znati zašto Širin zapravo ne želi naočitog Barana? Mohteber smatra kako je Hazar kriv za situaciju između dvije obitelji i spočitava Kalender agi da ga forsira nauštrb druge djece. To dovede do dramatične pobune svih žena. Dolazi vijest kako je Baran blokirao robu iz skladišta Bozokovih koja je bila na putu za destinaciju.


Ponedjeljak, 26.02.2018. u 18:00h, (09)
Najava epizode:
Spletke u konaku su na vrhuncu. Sve se žene pokušavaju dodvoriti Kalenderu koji je na postelji. Nakon što on istakne Bellu, sve tri njegove supruge ljubomorne su i situacija je na rubu da eksplodira. Kalendera kao da nije briga. Bella je jako tužna zbog novonastale situacije. Hazar ju tješi.


Utorak, 27.02.2018. u 18:00h, (10)
Najava epizode:
Žene su se pobunile protiv Kalendera i napustile kuću. Nisu uspjele natjerati Kalender agu da se pokaje, pa se i izvan kuće nastavlja njihova borba. U kući Kamila koristi prigodu što nema drugih žena i uživa za sve pare. Mohteber i Dilan se udružuju kako bivša Hazarova djevojka može spletkariti u domu Bozoka.


Srijeda, 28.02.2018. u 18:00h, (11)
Najava epizode:
Kalender aga uživa u slobodnom vremenu. I baš kad pomisli kako ne može biti bolje, suočava se sa nepredviđenom situacijom. Žene su primorane odrađivati poslove u hotelu, jer im je blokiran račun. I njih čeka šokantno iznenađenje. Kagan provodi vrijeme sa svojom ljubavnicom.


Četvrtak, 29.02.2018. u 18:00h, (12)
Najava epizode:
Mohteber ima novi problem. Pročulo se kako Kagan ima ljubavnicu. Ova situacija zadat će glavobolje Kaganu. Bella nema pojma što se događa oko nje i postaje žrtva pomenute situacije. Suočava se sa teškom optužbom i Hazar se okreće protiv nje. Slijedi za nju nekoliko jako teških dana.

 

bella popuna 1

bella popuna 2