Od 30.11. u 17:00

(Emanet)

 

Kevser je odrasla u skromnoj i siromašnoj četvrti i nakon što je postala mladenka sina bogate obitelji Kırımlı, njezin otac prekida sve veze s njom jer ne odobrava ovaj brak. Ali kad Kevser izgubi supruga, iznenada se nađe zarobljena u dvorcu bez ljubavi sa svojim petogodišnjim sinom Yusufom i nema se gdje okrenuti.
Jednog dana dogodi se tragedija i ona smrtno strada, mali Jusuf ostaje zaglavljen u vili prepunoj opakih ljudi i očajnički mu nedostaju naklonost i ljubav. Njegov ujak Yaman moćan je, žilav poslovni čovjek koji je davno zatvorio srce za sve osjećaje. Iako je Jusuf vrlo dobro zaštićen ujakovom skrbi, on žudi za suosjećanjem.
Na samrtnoj postelji, Kevser moli svoju sestru Seher da dođe u ljetnikovac i pobrine se za svog sina. Osjetivši dug da zaštiti nasljedstvo svoje sestre, Seher napušta i svoje susjedstvo da bi se preselila u dvorac Kırımlı. Dvije obitelji i dalje se suočavaju s raznim sukobima, ali neporeciva, duboka ljubav počinje rasti u srcima Seher i Yamana.

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan

Redatelji: Taner Tunç, Ayhan Özen

 

 

Četvrtak, 03.12.2020. u 17:00h (04)
Najava epizoda:
Seher je odlučila vratiti se u Antep, kako bi prebrodila težak gubitak u obitelji i krenula dalje. No ni po koju cijenu ne želi ostaviti nećaka Jusufa kojeg joj je u amanet dala sestra? Stoga donosi odluku da tajno uzme Jusufa, na kojeg pazi stric Jaman, i povede ga sa sobom. Iako je svjesna da to neće biti lako, jer Jaman pomno nadzire svaki Jusufov korak, ipak odlazi u vilu obitelji Kirimli u nadi da će uspjeti. Zijina supruga Ikbal se pretvara da želi pomoći Jamanu te predlaže da ona odvede Jusufa u bolnicu. Saznavši da Seher želi uzeti Jusufa, Ikbal smišlja plan kako bi joj olakšala u tome. Ali svoj plan želi sprovesti tako da nitko od ukućana ne posumnja da u Seherinom činu ima njenog udjela.


Petak, 04.12.2020. u 17:00h (05)
Najava epizoda:
Seher pokušava oteti Jusufa, ali u zadnjem momentu je Jaman sprječava zbog čega je Seher skrhana i uplašena što će joj Jaman učiniti. Jaman upozorava Jusufa da ne smije se ni s kim udaljavati od kuće, pa čak ni s tetkom. Seher sanja Kevser koja joj govori da se mora pobrinuti za Jusufa. Jusuf stalno ispituje ukućane za svoju tetku zbog čega je napeta atmosfera među njima. Nedim uvjerava Jamana da je dovoljno uplašio Seher, te da se više neće pojavljivati, no u tom momentu se pojavljuje Seher.


Ponedjeljak, 07.12.2020. u 16:50h (06)
Najava epizoda:
Seher još jednom pokazuje svoju odlučnost i želju za Jusufom, te provodi besanu noć na kapiji Kirimlilara. Jaman doznaje da je Seher nakon očeve smrti napustila kuću i da je bez novca. Nudi joj pozamašnu svotu kako bi otišla i zaboravila na Jusufa, ali zauzvrat dobiva šamar, što rezultira njenim odvođenjem u podrum Jamanove kuće.


Utorak, 08.12.2020. u 16:50h (07)
Najava epizoda:
Ikbal pokušava uvjeriti Jamana da poveže Seher s Jusufom jer je on njena uspomena na sestru, no on to ne želi ni čuti.  Jaman govori Nedimu da će Seher i dalje ostati u podrumu zaključana sve dok on ne odluči drugačije. Seher je teško u zatočeništvu, ali daju joj snagu riječi njene sestre koja joj je povjerila svoga sina. Jaman ne može vjerovati koliko je Seher uporna, ali ni on ne odustaje od mučenja.


Srijeda, 09.12.2020. u 16:50h (08)
Najava epizoda:
U namjeri da kazni Seher, Jaman dovodi u opasnost i Jusufov život. Seher sa Jusufom ostaje zaglavljena u zadimljenoj kotlovnici. Počinje dozivati u pomoć, ali ju nitko ne čuje. Hoće li Seher uspjeti spasiti sebe i nećaka iz zadimljene kotolovnice? Seherin brat po mlijeku, plicajac Ali na ulazu u svoju kuću dobiva udarac u glavu od Kiraz. Misleći da se radi o lopovu Ali sa Firatom pokušava pronaći podatke o Kiraz. Alijeva zaručnica Begum poziva Alija na vjenčanje svoje najbolje prijateljice, ali on pronalazi izgovore kako ne bi išao.