Dejana Rosuljaš

Plavokosa voditeljska zvijezda OBN televizije rođena je 1984. godine u Sarajevu. Završila je Pravni fakultet, a na OBN televiziji radi već više od jedanaest godina. Dosad smo je mogli gledati u emisijama "Adio pameti", "Express TV", "!Hej Music", "Nedjeljno popodne", "Red Carpet", te u show emisijama "OBN Music Talents", "Zvijezde plešu", "Zvijezde sa zvijezdama" , "Big Mama House" kao i u reality show-u "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš". Trenutno je urednica i voditeljica popularnog talk show-a "Dejana Talk Show".
Priznaje kako uživa svake sekunde u poslu koji radi jer za nju je novinarstvo "poput opasnog virusa koji, kad jednom uđe u krv, tu ostaje zauvijek". Dejanina misao vodilja jeste da sve što u životu dovoljno jako želimo, to možemo i ostvariti, uz trud i malo sreće. Slobodno vrijeme najčešće provodi sa ljudima koje voli, a opušta se uz dobru glazbu, knjigu, fitness te odlazak u prirodu. Svakim danom nastoji biti što bolja u onome što radi i svaki izazov prihvaća sa istom strašću.

Maja Munda

Prvi kontakt s elektronskim medijima imala je na drugoj godini studija novinarstva kada je počela raditi na radiju kao voditeljica zabavnog programa, a potom je završila redovnu praksu na Televiziji Sarajevo. Od samog početka rada u medijima, ovu perspektivnu novinarku muzika je pratila kako na radiju, tako i na televiziji, a upravo je ona to što je pokreće i što je uvijek čini nasmijanom.
Pored muzičke emisije "!Hej Music", Maja je bila jedna od voditeljica "Nedjeljnog popodneva". No, rad iza kamere također je jako veseli i ispunjava: radila je kao organizator megapopularnog kviza "Super Milijunaš". Trenutno je voditeljica i urednica kulinarskog show-a "Stol za 4". Svoju veliku ljubav, muziku, Maja dijeli na dobru i lošu, no nikada se nije ograničavala i slušala isključivo jednu vrstu glazbe. Ona uživa u glazbi koja podiže raspoloženje, a nebitno je je li riječ o popu, rocku ili hip hopu – važno je da je dobar ritam, baš kao i njezin život!

Mimo Šahinpašić

Rođen je u Sarajevu, 1966. godine. Po zanimanju je novinar, voli pisanje i sport, a u potonjem bi mogao uživati danima. Novinarstvom se počeo baviti prije devetnaest godina radeći za tadašnji sarajevski radio 202 kao reporter. Nakon toga prelazi u Večernje novine gdje se prvi put susreće s printanim medijima. Ipak, radio ga je "zarazio" pa 1991. godine počinje raditi na tek otvorenom radiju Studio 99 gdje je proveo cijelo ratno razdoblje.
No, sticajem okolnosti u tom periodu radi i kao dopisnik za razne medije (zagrebački radio 101, WDR Koln, dnevni list Oslobođenje, beogradski magazin Vreme, francuski RFI, Slobodnu Evropu. U ratnom periodu bavio se političkim novinarstvom. U to vrijeme najveći odjek imala je emisija "Hyde Park". Bila je to klasična radijska kontakt - emisija u kojoj su ljudi mogli iznositi javno svoja mišljenja. Godine 1996. počinje raditi tv emisiju "Između krajnosti", političko-satirični program koji bi Mimo najbolje opisao kao "ekranizaciju tadašnjeg Ferala". Paralelno s tim piše i za politički magazin Slobodna Bosna. Od 1998.do 2000. radi na radiju Fern kontakt - emisiju "Stanje nacije", no zbog bolesti se povlači iz medija. Nakon oporavka vraća se na radio Kameleon, a nedugo zatim počinje raditi na OBN televiziji kao urednik i voditelj popularne emisije "Mimohod". U horoskopu je dvostruka škorpija, a za sebe kaže da je "najbolji u svom poslu, samo kad to hoće".

Aida Spahić

Rođena je u Sarajevu 1977. godine u horoskopskom znaku Djevice. Na OBN televiziji radi kao urednica i voditeljica emisije OBN INFO. Svoju karijeru počela je graditi davno i vrlo je ponosna što je uspjela dogurati do tako visoke pozicije u informativnom programu. Okušala se u printanim te elektronskim medijima, ali televizija joj je ipak najveća ljubav i profesionalni izazov.
Kako sama kaže, mnogo je toga prošla u radu sa starijim kolegama, i dobrog i lošeg, no da se ponovno rodi, odabrala bi isti put. Obožava svoj posao i smatra da je rođena za novinarstvo te priznaje da se ne bavi ovom profesijom, ne zna čime bi se bavila.
Osobito je zanima informativni program, vanjska politika. Priznaje kako je OBN televizija njezina druga kuća. Zapravo i prva, jer je tu ponekad više nego u svojoj vlastitoj. Na ovom radnom mjestu pronašla je nešto što je godinama tražila, ali smatra da čovjek nikada ne treba biti zadovoljan do kraja, već uvijek treba težiti nečem boljem. Neostvarena želja joj je gluma. Kao djevojčica željela je biti glumica, no, priznaje da ne žali za tim mladenačkim snom. Životni moto koji je tjera naprijed jest: "Ne postoje neosvojive tvrđave, postoje samo nesposobni osvajači".

Samra menzilović - Ćatić

Nekadašnja manekenka i druga pratilja Miss BiH, a danas uspješna modna dizajnerica i TV voditeljica Samra Menzilović-Ćatić novo je lice OBN-ove emisije "Stol za 4". Diplomirana je novinarka, a voditeljskim poslom bavi se već duže vrijeme. Samra je pred kamerama i u medijima od svoje petnaeste godine, a njeni počeci vezani su za manekenstvo. Velika ljubiteljica mediteranske i italijanske kuhinje, ali da se posljednjih godina sve više vraća tradicionalnoj kuhinji.Lijepa voditeljica veoma je aktivna i u dizajnerskom poslu i vrijedno radi s prijateljicom Jelenom Jugović-Tuncel s kojom je osnovala brend "JJ by S&M Design". Otkriva nam kako je tajna njenog uspjeha istrajnost i ozbiljnost pristupa svakom projektu.