Dexter

 

Ova kriminalistična drama vodi nas duboko u mračni um serijskog ubojice i prisiljava gledatelje da se bore s etičkom dilemom dok pokušavaju razlučiti dobro od lošeg. Koliko puta smo ostali razočarani dvojbenim sudskim osudama? Koliko puta su silovatelji, ubojice i pedofili ostali na slobodi ili dobili male kazne i taj način dobili priliku da ponove zločin? Koliko puta smo poželjeli da sami presudimo onima koji su učinili najteže zločine? Tko određuje mjeru pravde i kazne? Upravo će ova pitanja biti na razmatranju dok će gledateljstvo nestrpljivo iščekivati nove nastavke „Dextera". Možda ćemo tada dobiti žuđeni odgovor mora li se pravda ponekad zadovoljiti zločinom i ubojstvima koje zaslužuju najstrožu osudu i sudski progon. U slučaju Dexterovih aktivnosti presuda bi mogla biti u najmanju ruku šokantna.

Žanr: kriminalističa serija (SAD)

Kreator: James Manos Jr

Uloge: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Vélez

 

 

Petak, 28.04.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Dexter razmišlja o Ritinoj smrti i o tome kako je utjecala na dijete. Quinn je suspendirana, pa Debra sama radi na slučaju Santa Muerte. Za to vrijeme Quinn moli starog prijatelja Stana Liddyja da istraži Dextera.


Ponedjeljak, 01.05.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Dexter pokušava pronaći balans i smisao u životu proganjajući novog serijskog ubojicu. U međuvremenu ga za pomoć moli i Lumen, a Batista otkriva novi trag u slučaju Santa Muerte.


Utorak, 02.05.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Debru istraga u slučaju Santa Muerte odvede do opasnog obračuna s ubojicama, a Quinn se pita ima li smisla istraga koju je pokrenula oko Dextera.


Srijeda, 03.05.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Dexter i Lumen prate okrutnog ubojicu, dok pokušavaju biti i na seminaru životnog učitelja. Debra ima novih problema u slučaju koji istražuje. Situacija između Liddy i Quinn postaje sve napetija.


Četvrtak, 04.05.2017. u 23:35h
Najava epizode:
Na slučaju koji istražuje Debra ima problema sa LaGuertom koja, kako bi se izvukla iz kritične situacije, pokuša joj preko Batiste smjestiti krivnju. Quinn ispituje Liddy u istrazi protiv Dextera.