Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h;

(Haziran Gecesi)

 

 

Ljubav Havina i Baran  počela je tragedijom, rastavile su ih zavjere i ucjene ali sudbina ih opet spaja. U ovoj seriji sve granice će biti pomjerene. U ovoj priči, bićete svjedoci jedne tragične ljubavi ... Havin je 23-godišnja studetkinja, koja živi sa svojom prijateljicom Lale. Njih dvije, zajedno se bore za egzistenciju, zaradjuju za stanarinu i druge troškove zajedničkog života. Lale će im pronaći posao hostese u jednoj političkoj stranci. Havin oklijeva, ali očajnički joj je potreban novac, tako da će pristati. Radeći kao hostesa upoznaće Barana, sina jednog od političara.Havin i Baran će se zaljubiti, postaće vrlo bliski, potpuno predani jedno drugom i zajedno će planirati venčanje iako se Baranovoj majci ona ne dopada. Na putu ka mjestu gdje će se održati vjenčanje, doživjeće saobraćajnu nesreću u kojoj će oboje preživeti, ali će Havin biti teško povrijeđena. Kumru, Baranova majka, pravi dogovor sa Havin. Pomoći će joj u životu, ako ostavi njenog sina i ode iz njegovog života. Nesrećna devojka oklijeva i na kraju ipak prihvata ponudu. Baranu je rečeno da Havin nije preživela. Poslije žalosti za njom, Baran će se oženiti sa Duigu, koja mu je ublažila tugu za izgubljenom ljubavi i za koju je njegova majka oduvijek mislila da je prava žena za njega. Godinama kasnije, Baran ima troje dece i živi u srećnom braku sa Duygu, svojom odabranicom, međutim, nedugo nakon toga, sasvim slučajno sreće Havin. Ona se vratila, ali kao druga osoba pod imenom Sibel.

 

U ovoj priči gledate tragičnu ljubavnu priču između Havin, Barana i Duygu. Da li će Baran nastaviti voljeti Havin? Kako će reagirati kada ugleda djevojku Sibel koja izgleda kao njegova prva ljubav? Hoće li Duygu uspjeti ukrasti Baranovo srce?

 

Žanr: drama, Turska, (2004)

Uloge: Naz Elmas, Ozcan Deniz, Burcu Kara, Nebahat Çehre, Demir Karahan, Cevdet Aricilar, Sehsuvar Aktas, Gökçe Yanardag, Özge Özder, Muhammed Cangören, Erdal Cindoruk, İsmail Düvenci

Reditelj: Andaç Haznedaroğlu

 

 
 
 
 

 

Utorak, 28.02.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Havin bdije nad ranjenim Baranom usred nedođije i pokušava dozvati pomoć dok vrijeme ističe. Čini se kako Baran neće izdržati, jer je proteklih dana obilno krvario. Hoće li sav bol koji su Havin i Baran podnijeli za svoju ljubav biti uzaludan i njihovi snovi završiti u ambulantnim kolima?


KRAJ SERIJE