Od ponedjeljka do petka u 20:00h;

(Elif)

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?

Žanr: drama, Turska, (III - sezona 2016-2017.)

Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim

Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

 
 

 

Petak, 24.03.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Arzuino i Umitovo likovanje ne traje dugo. Dok Gondža pronalaskom Arzuine slabe točke dobija iznimno jak adut, Jusuf pod okriljem noći upada u Umitovu kuću i dolazi do čvrstih dokaza o njihovoj suradnji i nastojanju da unište Emirogluove. Pošto je vidio fotografije Jusufa sa Arzu, Selim se odlučuje razračunati s njim. Ali u knjižari ga dočekuju dokazi da je Melek svojevremeno bila u pravu.


Ponedjeljak, 27.03.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Jusuf u posljednjem trenutku spašava Melek od trovanja plinom, ali Dževahir ih zaključava u krojačnici. Kako bi dokazao svoju nevinost i želju da pomogne, Jusuf odlučuje da Arzuin i Umitov prljavi veš iznese na vidjelo.


Utorak, 28.03.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Melek pokušava nagovoriti Zeynep da porazgovara sa Selimom. Umit je uzrok prometne nesreće u kojoj je Gondža teško povrijeđena. Umit je ostavlja u takvom stanju i odlazi. Erkut pronalazi Gondžu ali njeno je stanje kritično i odvozi je u bolnicu. Zbunjena Melek odbija povjerovati onome što Jusuf tvrdi. Gondža je u teškom stanju, pitanje je hoće li preživjeti?


Srijeda, 29.03.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Erkut je uvjeren da je Umit kriv za Gondžino stanje i traži od njega da prizna krivicu. Hakki ne želi priznati Elif što je uzrok njegovih modrica na rukama. Arzu zove bolnicu kako bi pitala za Gondžino stanje, dobiva vijest da je Gondža mrtva. Ona i Umit se obraduju. Umitovi ljudi upadaju u Jusufovu radnju i pokušavaju mu nauditi. Melek ga u zadnjem trenu spašava. Arzu saznaje da vijest o Gondži ipak nije istinita i pokušava smisliti novi plan kako da spriječi Gondžu u njenoj namjeri.


Četvrtak, 30.03.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Zejnep je skrhana jer joj se Selim ne javlja. Elif saznaje šta je uzrok modrica na Hakkijevim rukama. Emrah je uporan u pokušaju da sazna uzrok Zejnepine potištenosti. Selim se pravi kako želi prodati kuću kako bi razotkrio Umita i Arzu. Arzu oblači odjeću bolničarke, ulazi u Gondžinu sobu i isključuje aparate, no plan se ne odvija kako je zamislila. Erkut od doktora saznaje da je netko Gondžine aparate isključio, a ubrzo shvata da je to bila Arzu.