Nove nastavke serije \"Elif\" u programu OBN TV moći ćete pratiti  od ponedjeljka do petka u 20:00h;

(Elif)

 

 

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?

 

 

Žanr: drama, Turska, (II - sezona 2015.)

Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim

 

Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 17.01.2017. u 20:00 
Najava epizode:
Nakon Arzuina puštanja snimka, Serdar ponovno gubi Gondžino povjerenje. Arzu i Umit kuju plan kako Serdarov i Gondžin odlazak od kuće ne bi bio samo privremen. Melek saznaje da je Alije stavila imanje pod hipoteku, ali daje joj riječ da nikome neće reći za to. Vejsel izlazi iz pritvora, ali Tulaj grize osjećaj krivice. Dževahiru je dosta Bahrijenina pritiska te po izlasku iz bolnice prekida svaki odnos sa njom. 
 
Srijeda, 18.01.2017. u 20:00
Najava epizode:
Erkut se protivi Gondžinom ostanku u njegovoj kući. Rasprava sa Asuman rezultira njegovim odlaskom. Melek se odlično snalazi u vođenju posla u krojačnicu, ali sukob između Vejsela i Dževahira navodi je na odluku da da otkaz. Umit i Arzu svojim savršenim planom uspijevaju da pošalju Serdara u zatvor. Premda joj je Elif učinila uslugu i riješila problem sa stolnjacima, Beril ne mijenja svoj stav prema njoj. Grabi svaku priliku da joj naškodi. 
 
Četvrtak, 19.01.2017. u 20:00
Najava epizode:
Na insistiranje svojih kolegica, Melek ipak pristaje da se vrati na posao i prihvata posao poslovođe. Sa druge strane, Dževahira muči Melekina veza sa Vejselom. Vejsel svojim riječima nenamjerno povrijeđuje Tulaj. Shvativši da obmanjuje samu sebe, Tulaj odlazi od kuće. Umit se još jedanput iskazuje pred Arzu i uspijeva da od Emirogluovih izvuče poveći iznos novca. Novi slučaj u školi postavlja Elif u tešku poziciju. 
 
Petak, 20.01.2017. u 20:00
Najava epizode:
Uvjerena da mogu ispoštovati rok narudžbe, Melek podstiče Dževahira da pristane na ponudu. Elif i Tajlan priznaju da je Tajlan razbio staklo, zbog čega dobijaju pohvale od direktora škole. Međutim, Tajlan se ustručava da kaže svome ocu. Kako bi što prije riješila problem, Elif se obraća Jusufu za pomoć. Tulajin odlazak pobuđuje strah i zabrinutost ne samo kod Vejsela, već i kod Alije i Feride. Iako je Melek uspjela završiti narudžbu na vrijeme, novi problem ukazuje na to da je otpremljena pogrešna isporuka. 
 
 
 

 

 

 

 

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"